Jano, jak jsem se dnes vracel z B., tak jsem ještě ani nebyl v naší ulici
a už jsem cítil svou zahradu. Tak na 150 metrů. Ooch. To asi ty Parfumy.
Roku, tak zrovna záhon s Chip. je za domem a na oněch str. ve Vaše zahrady 1 není.
Je to prostě hrozně rozdělené na několik sekcí, takže nefotitelné jako celek - to jednak,
a druhak je všude vidět bordel okolo - sousední pozemky či domy, takže je to jednak výzva
při osazování a druhak výzva při focení. Třeba mou obří Golden Celebration nikdy nebudu
schopen vyfotit tak, aby vynikla její skutečná krása. Buďto tam jsou zdi nebo dětský domek.
Ale já tuhle zahradu neplánuju jako finální, takže už to nějak ani moc neprožívám a
na té jedné části už skoro nic nedělám. Poté, co jsem musel pro bazén-trampolínu-stan-houpačku-
-klouzačku zrušit svůj Pastella forever záhon za desetitisíce, tak už tam nic dělat nebudu.
7 x 37m nudle je super výzva. Já na VŠ ve finálním projektu obhajoval nudli 10 x 80 m, vč. domu.
A dámy byly nadšené a pomrkávaly.
To je dilema - jestli ´Heidi Klum´ nebo ´Young Lycidas´. Heidi je maličká a jak může,
hned dotáhne nějakou chorobu přenosnou domů.
Já osobně ji měl a už bych si ji nekoupil. Pokud z nějakého důvodu ne YL, tak bych na to šel
od lesa a překvapil bych - kůpil bych ´Old Port´. Barevně shodná, velmi voní a je to keřík,
což o pidi Heidi nelze říct - ona je fakt okraj-lem záhonu nebo nádoba.
No a ještě jedna záležitost - když jsi tak rozjetá a objednáváš....
Co takhle zakliknout tuhle nádhernou novinku? A jméno je k Old Port docela i stylové, nemyslíš?
´Old Spice´
www.rosenhof-schultheis.de/Informatives/..._4469_Old_Spice.html