Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Odpovědět k tématu: Růže na dům

Jméno
Subjekt
Boardcode
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :up :S :evil: :whistle: :down
Zpráva
Zvětšit /  Zmenšit

Topic History of: Růže na dům

Zobrazit nejstarší 10 příspěvků - (Poslední příspěvek nejdříve)
24. úno 2011 07:40 #246043

MartaZ.

Byl to jeden z důvodů, proč jsem zrušila také jednu New Dawn, ty okvětní lísky jsem nemohla z dlažby dostat, hned se přilepily a ztmavly. Na trávě mi nevadí.
23. úno 2011 16:03 #246007

Alenaaa

Ano, Westerland mám na oblouku u jezírka, pod tím lavičku a je to fajn
23. úno 2011 16:01 #246006

Alenaaa

Dům je žluto-meruňkový, a Ilse vypadá dobře, má někdo zkušenosti se Santanou? Ta je rudá, silná, hlavně nevím, zda dost kvete, aby to nebylo v červnu a září a dost.
23. úno 2011 15:56 #246005

Alenaaa

Ano, bazén je taky důvod, ale hlavně ta zahrada, kde se pořád válí plátky růží, to je ten důvod nejhlavnější. Však jsem psala, že jsem náročnější, ale jsou i horší :)
23. úno 2011 15:53 #246004

Alenaaa

Já právě nemám ráda když zavane vítr a květ hned opadává, zahrada je jak pod sněhem a já věčně lítám s vysavačem. Proto jsem zrušila všechny New Dawn, přestože rostou šíleně rychle a hodně kvetou. A květy ostříhám z okna nebo ze žebříku, to se zvládne. A i tak díky za odpověď!:up
23. úno 2011 06:15 #245960

Kaja

Romčo ahoj - samo , že by byl . ale se připomeň , už mi to tak nepamatuje.;)
23. úno 2011 06:15 #245959

amazonka01

Kaja napsal:
Amazonko nepřehlídla. myslím , že s tím má málo zkušeností nebo nedomyslela co by to obnášelo.:) proto taky navrhuji nižší růže , aby mohla čistit ručně.

No, jinde píše, že má 60 růží, což už nějaká zkušenost bude, tak si říkám, že možná má pro to "nečištění" důvod. Já nevím, třeba bazén hned pod treláží....

Třeba to osvětlí a přidá se do debaty :)
23. úno 2011 05:58 #245958

ROMANA

no pro nás, co jich máme haba kuk, je to naopak ušetření práce, že? Stejně to denně obírám, ale třeba mechovky nestřihám kvůli šípkům, tak jsem ráda, že samy opadají ;)
Kájo, ta Ilse i Elfe - byl by možný taky z těchle řízeček pro hamounka??? :evil:
22. úno 2011 19:37 #245952

Kaja

Amazonko nepřehlídla. myslím , že s tím má málo zkušeností nebo nedomyslela co by to obnášelo.:) proto taky navrhuji nižší růže , aby mohla čistit ručně.
22. úno 2011 19:03 #245951

amazonka01

ROMANA napsal:
mně takhle nečistí jen jediná....Heinz Winkler...ale to není popínavka, je to nízká, červená, jinak mi opadávají okvětní lístky ze všech

No, mně právě taky. Vím, že jsem někde určitě četla "kritiku", že se některé špatně čistí, ale neuložila jsem si.