1. Top růže 2011
Z novych jednoznacne okouzlujici QUAI DES BRUMES, prekrasna jemna barva (sedo-lila), nadherne tvarovany kvet, kvetla dlouho a dosti, ze stalic BORDüRE APRICOT, GREEN ICE, CHARLES AUISTIN,ARMIDE, MME HARDY, RHAPSODY IN BLUE, NEVADA
2. Top nákup podzim 2010/jaro 2011 ( prvoročky )
QUAI DES BRUMES, WHITE EDEN, COMMTES DES CHAMPAGNE, HENRY HUDSON, R.F. BICOLOR
3. Nováčci kteří očekávání ( zatím ) nenaplnili
TAWNY TIGER, HUGUES AUFREY, JUDE THE O. (u te to bude ale spise diky nizsi mrazuvzdornosti, ), S. DU DOCTEUR JAMAIN
4. Zklamání roku - vypichujeme i ty, kt. třeba máme déle a ony furtnic...
5. Neurazí, nenadchne
WIN. CATHEDRAL, JACQUES CARTIER, FELICITAS, ICEBERG, FRIESIA, ADSON VON MELK,
6. Kandidáti na vyhazov aneb co půjde ven příště / Poslední šance
7. Nejvoňavější
MME ISAAC PEREIRE
8. Smraďoch
GLAMIS CASTLE
9. růže které si nejvíce vážím ( z důvodu... např. bylo obtížné ji získat, čekání, shánění, vzpomínky a pod.)
Vazim si vsech ruzi a jsem moc rada, ze mam tu moznost se z nich tesit

Mne nejblizsi jsou nejspise ASTRID LINDGREN, QUAI DES BRUMES, RHAPSODY IN BLUE, ARMIDE, MME HARDY, GLAMIS CASTEL, B. APRICOT, GREEN ICE, LOVELY GREEN, CROCUS ROSE. ROKOKO, CHARLES AUSTIN, PINK GRUSS AN AACHEN atd ze
10. Očekávání aneb slibuju si od této.
Moc jsem zvedava na VERONIQUE B., ELIZABETH STUART, PERPETUALY YOURS, NOVALIS, FLORENCE DELLATRE.
11. Dlouhodobě TOP - krasna, zdrava, hojne kvetouci růže
BORDüRE APRICOT, WELL BEEING, POLARSTERN, ASTRID LINDGREN, STANWELL PERPETUAL, SNEHURKA, HELENKA, GERTRUDE JEKYLL, MILROSE, SUNSTAR, COLETTE, BIG PURPLE, RHAPSODY IN BLUE, ..
12. Je skvělá ale... (nesmí být ve stínu, vpředu záhonku, solitérně, holé nohy...)
MME ISAAC PEREIRE (slunce a veeelmi dobra prikryvka na zimu)
..a hura na dalsi kveteni