Luku,

, budeš též pověrčivý ?
JanoH, tys mne potěšila a "potěšila". V druhém případě s Kachnistem.
Potěšila napsáním ( prozatímních... ? ) nedostatků u W+C.
a "potěšily" ... letos jsem si žádnou Austinku neobjednávala. Mlsně jsem se sice prohrabávala těmi jeho ( především letošními ) novinkami, moc se mi líbil i Cariad. Ale.. říkala jsem si, počkám...chvíli... než se objeví víc osobních zkušeností, obrázků i textů od majitelů, nikoliv jen reklamní snímky.
Na sklonku ( možná už po termínu

) objednávek jsem neodolala pouhé jedné.
No a teď, když jste začaly probírat s Kachni W + C, koukala jsem se znovu na bílé Austinky. Pořád mám zálusk na jednu bílou.. líbí se mi typem květu + zabarvenými poupaty Tranquillity ( ale není ještě ani na HMF ) a ( hodně ) Susan Williams-Ellis - karafiátkovým květem.
Dívala jsem se na ni u Rusů a zarazila mne zmínka o mrazuodolnosti i pro z5. Šla jsem ověřovat na A.stránky - a tam very hardy..
Musím se přiznat, normálně přeskakuju těch prvních pár řádků, číst začínám až od vůně. Chyba !
Otevřela jsem si postupně všechny růže na A.stránkách. Mmch, moc by mne zajímalo ( nedozvím se, nejspíš ) kde ověřuje rozdělení hardy a very hardy. Ptž. někt. růže uváděné jako very hardy u mne namrzají x těm hardy teda fest. Zářným příkladem je Lady Emma Hamilton a A Shropshire Lad.
No a teď pointa : u všech růží má uvedeno hardy či very hardy... pouze u jediné Average - u Princess Anne.

no a tu jsem si právě objednala.
Chicht, píšu možná i proto, že ( smyčka,

, vracím se na začátek příspěvku ) ještě není doma...