Já tedy nevím, ale u mne je Fallstaff celkem vyšší a hlavně užší, spíš bych ho charakterizovala jako kandelábrovitý. Vloni měl ty kandelábry snad 180cm dlouhé. Přesadila jsem ho do zadní partie záhonu a je nižší

. Jestli to přesazení nebo loňský propršený červen, nevím.
Dávám svoje Gertrudy. Vpravo je od Pelců sázená 10/2011, vlevo od Dresly 10/2013. V růstu je markantní rozdíl - Dreslina jede jako dráha (díky). A zatím má ta starší Gertuda tak max. 130cm. Kolik Tvoje Martine? A jak jsi ji střihnul letos na jaře? Já ještě poctivě na 3 očka. Máš ji oproti mé dost narostlou.
No ale nebudu se na ni zlobit, letos to fakt rozjela.
Ještě pro srovnání dávám provní květ Jamese Galwaye. Všímáš si rozdíl, Martine? A fakt voní - spíš až pozdě odpoledne med + citrus?
No a přidám ještě svoji Winchester Cathedral. Letos už tříletá od Dresly, jen mi trochu zrůžověla. Líbí se mi to, jen ji má ve Žlutém záhoně

. No, ono tam je toho víc, co mi žlutě nekvete a co tam ani nepatří. Třeba takový zvonek, co jsem tam přesazovala jako mák nahoprutý. Semi nějak pomíchaly semínka při výsevu

. Ještě tady na fotce
www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.247122 je naprostá shoda v květu (i ten postřik tam je vidět na listech, v Itálii taky stříkali

)