Kájo, vím vím, pamatuju. Jitka se tě ptala, co tě zaujalo, a mě odpověď Queen Anne překvapila.
Mile překvapila. Je to krásná růže. Na druhou stranu u Austina to bylo nakvetlé do posledního
centimetru, takže je zajímavé, že tě mezi těmi tunami květů a krasavic upoutala zrovna ona, přirozená.
Evko, nemáš zač. Moje angličtina není taková, že bych rozuměl všemu do posledního písmenka,
ale myslím, že základ jsem pochytil. Nicméně tohle jsou témata, která až tak přes Fcb neprobírám,
jestli mi rozumíš. Prostě se leccos změnilo.
England´s Rose také trochu ČS měla, a přitom má od tebe odlišné podmínky - velmi sucho,
vyvýšený záhon a dosah kořenů letité jabloně. Plus nahuštěná výsadba - vypijí ostatní.
Kvůli tomu nahňácání jsem jí ČS toleroval. Nicméně si nemyslím, narovinu, že by ona byla
až takový hit, jak hlásá její název.
Othello ti přeju a fandím, ať se daří. Kdybych měl velkou zahradu, tak ji určitě někde vzadu
v koutku mám. Moc se mi líbí, měl jsem ji už před lety od France, ale holt na tak malém place
si nemůžu (spíš nechci) dovolit dvoumetrové nekvetoucí zmrzající kandelábry.
Jinak je to taková voňavá kráska, že někdy na stará kolena do ní třeba půjdu

.
A co jsme se bavili o The Poet´s Wife - moje má aktuálně velký žlutý květ, zkusím pofotit,
a plno poupat. Zdá se, že bude velmi průběžně kvetoucí. Je snaživá - na prvoročnici.