když probíráte Angelu, tak se přidám

jsem s ní velice spokojena, letos začala kvést 1.6., brzo. Je to hodně o podmínkách, ve kterých roste. Je mi jasné, že bez vody a v okolní konkurenci ji nebudu mít jako Kája, přesto patří k oblíbenkyním. I když jsem ji v srpnu prolila, palice velké neměla, ale kvetla.
- Herkules, tomu se tak nedaří, tak brzy nenakvétá, dlouhá pauza, 2.fl. skoro žádný, pár květů. Ale to dělá skoro každý rok, ta pauza mezi kvetením.
- Rotílie, moje oblíbená růže. I.fl dobrý, 2. fl vůbec neměla. Ještě se mi nestalo, aby co ho mám ,po 2hé nevykvetla. Letos to tak bylo, i přes 1 prolití vodou.
- Sunny Sky, za leta co ji mám, nejhorší rok. Na jaře šla k zemi, velmi špatná. Nakvétala hodně dlouho, jenom jednou, přežila, snad bude příští rok lepší.
- Aprikola, bez problémů, skvělá růže, opakovala sice s méně květy, ale dala to.
Kordesek mám více, zdá se mi, že se jim tu daří, přežily i ty letošní vedra, i když třeba po 2hé málo kvetly, alespoň jsou zdravé, u mě bez postřiků.
Jenom malý dodatek, v rozariu HK letos byly pravidelně zalévány a na podzim byly překrásné, bohatě kvetly, zdravé.