Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: David Austin - Anglické růže 2015

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 14:18 #300531

• Lucie
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 149
Jenik napsal:
PS: Lucie, oba maily přišly. Mrknu na ně nejdřív příští týden nebo v říjnu (jinak smekám, solidní elaborát). :laugh:
Super, moc děkuju! No taky jsem to psala asi týden :lol:
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 14:30 #300532

• Lucie
  • Expert Boarder
Jenik napsal:
Já bych dal vedle Eglantyne 3x Grace a mezi Grace a Lagunu bych dal 2x Benjamin Britten (příp. L.D. Braithwaite).
Lagunu bych holt ponechal. I s Grace vypadá Caradonna báječně. :)
Ha, oranžáda! A trenýrková! Ty mají zatím do zahrady přísný zákaz B) Ale Grace s Caradonnou by jistě byla super, i ten květ je krásný, díky! Benjamina ani L.D. jsem neviděla naživo, jsou opravdu TAK červené? Ach jo, ty fotky tak zkreslují :huh:
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 14:52 #300534

• Jenik
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 64
Ha, to je dobré vědět, o zákazu. Prozatímním. :laugh:

´Benjamin Britten´ nepovažuji za červenou růži.
Včerejší fotka z nepéče na chalupě. Vidím měď a mosaz, vidím malinu, vidím smetanu, neon, stříbro, červeň až ke konci.
P1920355.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lucie

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 15:13 #300537

• Lucie
  • Expert Boarder
Jenik napsal:
Ha, to je dobré vědět, o zákazu. Prozatímním. :laugh:

´Benjamin Britten´ nepovažuji za červenou růži.
Včerejší fotka z nepéče na chalupě. Vidím měď a mosaz, vidím malinu, vidím smetanu, neon, stříbro, červeň až ke konci.
P1920355.jpg
Ano, přesně tak, prozatímním :lol: Už se začínám smiřovat s tím, že jak projíždím HMF a dávám do wishlistu i oranžády (asi jen 3, ale jsou tam!), tak zákaz asi dlouho platit nebude :S
S dovolením použiju Kajinu fotku: www.krasneruze.cz/media/kunena/attachments/896/DSCN4428.jpg, tady právě vypadá hodně trenýrkově, je pak těžké posoudit, jaká je skutečnost. Austin ji má popsanou jako červenou s dotekem oranži, na tvé fotce vypadá úplně jinak, spíš jako tmavší John Clare :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 16:01 #300538

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo , ale na mé fotce tam ten náznak oranžové je .. ona je červená , ale teple ,s tím nádechem .. a jinak nevím proč jste proti červené zaujatí .. ta přece rozzáří každou zahradu .. jinak je to nudné .
DSCN1281_2015-09-08.jpg

Benjamin Britten
Poslední úprava: 08. zář 2015 16:02 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., sany, Evka, Láďa, Jikra, Ajka, alenak, Lucie

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 16:16 #300539

• JitkaU2
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1177
Eglantýnu posílám, co k ní též nevím. Je krásná a voňavá. ta červená před ní je Darcey B., omlouvám se z popelnici v pozadí, furt s ní pracuji :blush: ani jsem si jí v záběru nevšimla...
eglantyne2015.jpg

eglantyne2_2015-09-08.jpg

Eglantyne6.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, Evka, Jikra, Ajka, alenak, Lucie, Jenik

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 16:37 #300540

• Lucie
  • Expert Boarder
Kaja napsal:
jo , ale na mé fotce tam ten náznak oranžové je .. ona je červená , ale teple ,s tím nádechem .. a jinak nevím proč jste proti červené zaujatí .. ta přece rozzáří každou zahradu .. jinak je to nudné .
DSCN1281_2015-09-08.jpg

Benjamin Britten
Ano ano, tvoje je přesně jak z Austinova popisu, červená s dotekem oranže :) Já s těmito barvami moc neumím :unsure: , tak proto, těžko se mi kombinují, ale červené tmavé mám moc ráda.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 16:39 #300541

• Jenik
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 64
3x Eglantyne + 3x The Alnwick Rose + 2x Strawberry Hill + 1x Sweet Laguna (vyměnit za Lagunu)
3x Eglantyne + 2x Strawberry Hill + 3x Young Lycidas (nebo 2x Princess Anne) + 1x Laguna
3x Eglantyne + 3x The Alnwick Rose + 2x Princess Anne (nebo 2x England´s Rose ) + 1x Laguna

Případně vyhodit Eglantyne a/nebo i Lagunu, jako pnoucí dát The Generous Gardener a uďát to úplně jinak. :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lucie

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 20:11 #300549

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
JitkaU2 napsal:
Eglantýnu posílám, co k ní též nevím. Je krásná a voňavá. ta červená před ní je Darcey B., omlouvám se z popelnici v pozadí, furt s ní pracuji :blush: ani jsem si jí v záběru nevšimla...

Jitko blázníš :ohmy: , jsme rádi za krásné fotky krásných růží a popelnici jsem původně ani nezaregistrovala :P . Osobně jsem ráda, žes byla tak hodná, že jsi na nás myslela a radši došla pro foťák, než abys šla a uklidila popelnici ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

David Austin - Anglické růže 2015 08. zář 2015 20:30 #300552

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
:laugh: Dá mi hodně práce a běhání,když fotím,aby v záběru nebyly kýble,krámy,psí pelechy.Ve sklepních okýnkách je výstavka všechmožných odloženin(dušovala jsem se letos to tam urrrrčitě nebude :blush: ),takže nějakou popelnici jsem taky nezaregistrovala ;)
Ale k věci.Ráda bych taky projela moje Austinky a trochu je tu zdrbla.Už se na to chystám dva dny a nemůžu se k tomu dokopat.Měla jsem sáhodlouhý elaborát,ale pak mě J.něčím rozhodila já místo "odeslat" dala "odstranit" :evil: Ono teda u mně letos dohromady není o čem psát,ale něco vyplodím.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: alenak
Moderátoři: Eva L., Květa