Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: David Austin - Anglické růže VII

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 09:57 #316092

• Regina
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 943
Všechny na fotkách vypadají krásně. Kdybych byla podstatně mladší, snad bych i uvažovala třeba o prázdninové brigádě u Austina. Třeba sekat trávník. Kajo, komunikuješ tím směrem občas. Jak tam tohle má?
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 10:10 #316093

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
myslíš brigádu ?? tak to asi ne .. má tam zaměstnance a nevím , že by tam byli nějací brigádníci . zavírali v 17 h- a do té doby tam byl k vidění jen ten manažer . ten se tam jednou protáhl . a jinak jsme si nechali Richarda zavolat z kanceláře . .mluvili jsme ale jenom krátce. já se nedomluvím a dcery pořád někam odbíhaly.
jinak Richard je vždycky v únoru v Itálii . je tam v Assisi rozárium s prodejem Austinových růží . takže tam asi mají nějakou smlouvu a on tam jezdí růže stříhat . předvádí to stříhání i veřejnosti . loni dávala n Fb fotky.
přátelí se s tou italskou rodinou - měl tam i manželku . ta italka má ještě cukrárnu - vyrábí čokoládové bonbony.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY, Regina

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 10:41 #316094

• Regina
  • Platinum Boarder
Kajo, myslela jsem třeba i na sezonní práce, třeba kontejnerování. Já bych teda radši ten trávník mezi tou nádherou. :laugh: To by pak mohlo vysvětlovat i občasné záměny v originál dodávkách v kontejnerech, které tu občas zmiňujete.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 10:57 #316095

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
No, konečně to tady Luky rozhýbe svými OBRY :cheer: . Krásné fotky jako vždy. Tak Luky, doba postoupila- ještě pořád se Ti ta zahrada líbí ala "krajinka v zimním hávu"? Je to pěkné, o to nic, ale za mě už by to stačilo :dry: . U nás je pořád ještě hodně sněhu, ale teď ležím nově doma s úrazem nohy na 6 týdnů - tak jsem na druhou stranu docela ráda, že ještě není jaro a do té doby snad budu fit :whistle: .

I takhle může vypadat Jude the Obscure -jak do ní zaprší, tak je zle - lepivka lepivá -ale vůně přenádherná a moc jsem ji chtěla taky kvůli jménu / Jude- Judy :). Mám pro ni slabost.

20150629_203001.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Marta, rok.zaruka, Regina

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 11:23 #316097

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo Regino - oni jsou dost uzavřený rodinný podnik . otec , syn , vnuk , dcera/ Claire - po ní je pojm. bílá růže . ona sama se ale zabývá pěstováním trvalek a tak . manželka už asi nežije - Pat/ taky je po ní růže . ta byla sochařka a sochy v zahradě jsou od ní .
jinak se kamarádí s královskou rodinou a hodně růží je pojmenováno po jejích členech .myslím si , že si tam nikoho cizího nepouští - si vezmi , že tam kříží růže , nové sorty . což si myslím ,že je až do uvedení k prodeji tajné .jsou tam i skleníky.. kdyby ty moje holky projevily více zájmu - tak jsme se tam mohly podívat . Richard mi psal ještě na fb .- že nás provede. no ale Zuzana seděla a pracovala na zídce přes pc - jako by byla v práci . mohla některé dny pracovat i z domu .tak pracovala z Anglie ;)

www.facebook.com/davidaustinroses/
Poslední úprava: 11. úno 2017 12:39 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Regina

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 12:54 #316098

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2219
JUDY napsal:
a moc jsem ji chtěla taky kvůli jménu / Jude- Judy

Akorát Jude The Obscure je TEN Jude, chlap, neblahý Juda, není to žena. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: quendery, Regina

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 13:50 #316099

• Regina
  • Platinum Boarder
Kajo, s dětmi je někdy těžké pořízení.Chápu, že tě skleníky mrzí. I utajování a uzavřenost docela chápu. Názvy růží má zajímavé. Nedávno diskutovaná Rosemoore je zas po jedné zahradě www.facebook.com/rhsrosemoor/
Kaja napsal:
jo Regino - oni jsou dost uzavřený rodinný podnik . otec , syn , vnuk , dcera/ Claire - po ní je pojm. bílá růže . ona sama se ale zabývá pěstováním trvalek a tak . manželka už asi nežije - Pat/ taky je po ní růže . ta byla sochařka a sochy v zahradě jsou od ní .
jinak se kamarádí s královskou rodinou a hodně růží je pojmenováno po jejích členech .myslím si , že si tam nikoho cizího nepouští - si vezmi , že tam kříží růže , nové sorty . což si myslím ,že je až do uvedení k prodeji tajné .jsou tam i skleníky.. kdyby ty moje holky projevily více zájmu - tak jsme se tam mohly podívat . Richard mi psal ještě na fb .- že nás provede. no ale Zuzana seděla a pracovala na zídce přes pc - jako by byla v práci . mohla některé dny pracovat i z domu .tak pracovala z Anglie ;)

www.facebook.com/davidaustinroses/
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 13:57 #316100

• Regina
  • Platinum Boarder
Judy, jsi s těmi názvy trochu jako já. :) Někdy koupím růži jen podle názvu.
bradhal napsal:
JUDY napsal:
a moc jsem ji chtěla taky kvůli jménu / Jude- Judy

Akorát Jude The Obscure je TEN Jude, chlap, neblahý Juda, není to žena. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 14:21 #316101

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Bradhal, já přece vím, co znamená JUDE - jen jsem chtěla vyjádřit, že je mi to blízké kvůli mému NICKU, asi to bylo pochopeno jinak :woohoo:.

Ale připadat si v mém věku jako školák, to už se mi opravdu nestává často, pobavilo mě to :) .
Poslední úprava: 11. úno 2017 14:52 od JUDY.
Téma bylo zamčeno.

David Austin - Anglické růže VII 11. úno 2017 16:57 #316102

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2219
Tak jako školák si připadat nemusíš, to tak vůbec nebylo myšleno. Já jsem si to jméno hledala někdy na podzim, po kom je tato krásná růže pojmenovaná, jestli to byla nějaká žena krásná nebo něčím významná nebo oboje a právě mě tehdy opravdu překvapilo, že je to ten Jude, jako mužské jméno. Jsem asi školák, ale pokládala jsem to za ženské. (To, že mi až pak došlo, že Hey Jude asi nebude píseň o ženě nebudu ani psát. Člověk se učí celý život.)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa