Ty fotky jsou totál slintací. To jsou ty rozdíly v podmínkách, holt.
Z těch růží, kt. tu v poslední době proběhly, nejsem odvázaná z Gentle Hermione ( u mne lehce podprůměr ), nezopakuje či minimálně ( 10 letá, dobrá byla v letech, kdy zde ještě byla půdní zásoba vláhy dostatečná ), o Princess Alexandra of Kent ani nemluvím ( moc se mi líbí barvou i květem, ale u mne totál nedochůdče, 7 letá ).
Jinak mám letos Austinky pěkné, jsou v dodávkách vody upřednostňovány.
Moc spokojená jsem s Queen Anne, Mistress Quickly, Royal Jubilee, Alan Titchmarsh, John Clare ( ČS ),Charles Rennie Mackintosh, Hyde Hall, boží je Harlow Carr ( jen chytl padlí ). Ten jsem si přikoupila loni další.
Horší proti jiným rokům jsou Crocus Rose ( méně kvete, nicméně dostatečně, má ale hodně opálené listí + Lady Salisbury - zůstala nízká, I. flór horší. Teď nakvétá slušně ).
Honzo, neskutečně vděčná jsem za The Lady's Blush - to je opravdová vděčnice. Krásné pohárky květů, zvláštně posazené na keříku, éterické. Neustálé nakvétání. Bez flíčku.
Jsem chtěla ukázat, proč chci Princess Anne vyměnit. Dnešní foto. 7 letá růže. Zavlažovaná, nicméně jak je vidět, nestačí.
Harlow Carr, kvete již 14 dnů. Dole sametový Munstead Wood.
dva roky jsou růže bez postřiku fungicidy.
Ještě přidám Harlow Carr v lepších světelných podmínkách