4. Neurazí, nenadchne. Od ní odvíjím hodnocení průměrnosti
Tady netuším co přiřadit,ale sem rozpačitá z Blue for You a nováčka Zoic
5. Nováčci, kteří očekávání (zatím) nenaplnili - možno chápat jako výhrůžku
to asi žádný, všichni byli snaživí, jen se Zoic netuším co a kam s ní,taková neutrální okatá ružička, letost byla v květníku,víc by ji slušel záhon
6. Zklamání roku - vypichujeme i ty, které třeba máme déle a ony pořád nic
žádná, možná pro mé začátečnické nadšení
7. Kandidáti na vyhazov aneb co půjde ven příště / Poslední šance
zatím nic,zatím povahu na to nemám,ale věřím čím méně místa bude,tím větší šance že se naučím vyhazovat
8. Rozloučení (tuto růži už nepěstuji)= TRUN
žádná
9. Top očekávání aneb slibuji si od této... aneb nákupy podzimu 2017
tak z nákupů rozhodně Austinův Buttercup a Sacrborough Fair, pak obdarovaná Betty Boop
10. Top zdraví (pokud používáte fungicidy, tak kolikrát ročně?) - odůvodněně či preventivně?
no toť problém....ano stříkám částečně i ze strachu..plísně preventivně v červnu, pak podle výskytu buď jednotlivě a nebo znovu všechny, přiznám se tam kde hoří i několikrát za sezonu
.....asi špatně což?.....letost jsem konec sezony vypustila a protože bylo dost vlhko, na některé byl au pohled
hmyzáky většinou na začátku sezony kdy je mšic a (letost porpvé i pilatek) nejvíc stříkám všechny, pak se snažím už jen bio a nebo lokálně
11. Top šípky
zatím jsem stříhala,ale utekl mi na The Lark Ascending proutek a tam vytvořila nádherný velký šípek, opravdu kouzelný....takže další sezonu nechám určo nějaky vytvořit do vázy
12. Růže, které si nejvíce vážím
to těžko zatím zhodnotit, miluju všechny růže v zahradě,ale přiznám se že slabost mám pro Glamis Castle (nevím proč biť nižšíí keřík,ale její květ mi příjde neskutečně krásný) a Liechfield Angel tak pohled na její nakvítající poupata to prostě hooodně potěší
Glamis Castle za Queen of Sweden
detail květu
a Liechfield Angel už trošičku podzimní vybarvení
13a. Potížistka aneb kam s ní?
tak trošku ta Blue for You....letost podruhé přesazená, tentokrát do polostínu, tak trošku se připaluje...nakvítá úžasně, jen je taková nějaká zvláštní:-D
13b. Je skvělá ale... (nesmí být ve stínu, vpředu záhonku, solitérně, holé nohy)
asi ad bod 12
Tak dovolím si poděkovat za zhodnocení ostatních obzvláště těch zkušenějších:-)