Ali, já si ji právě letos na jaře od Starkla objednala, dala jsem jí zatím do květináče a čekala, jestli to bude ona. A byla.....dokladem je fotka....už je od října v záhonu a tak reference budou příští rok. Zatím vypadá dobře.....
Věrko, krásné, díky, máš pěknou sbírku.
Vloni měl v nabídce Starkl růžičku Borneo Odoree, koukám že ji máš. Líbila se mi, recenze má dobré, jakpak se ji u tebe daří? díky
Protože je listopad, tak je vždycky čas udělat na zahradě "inventuru". Musím přiznat, že letos růžičky rostly a kvetly jako už hodně dlouho ne.....bylo to hlavně tím, že na jaře a v létě i u nás v lesích, kde je normálně extrémní sucho, vody bylo dost a dost. Až mi to někdy vadilo, protože jsem ani nestihla udělat u některých růží pořádné fotky, navíc protože všechno bylo zpožděné, tak některé ani nestihly II. fl. Ale i přes to, že mi chybí v albech víc jak 30 těch mých "růženek", myslím, že to nevadí. Tak se osměluji sem dát nabídku na pokuk........ quendery.rajce.idnes.cz/
Evi, to víš, taky jsem byla smutná, ale předpokládám, že když je to botanická, tak je to hrdinka a za rok dva bude zase nahoře. Oblouk se dá svařit, jak mi ubezpečili chlapi v rodině a tak se těším na jaro...