Dámy krása. Nad MC je moc pěkný, jen tapetujte, inspirce a pokoukání není nikdy dost.
Evi, ta růžová hortenzie je úchvatná v záhoně. U nás už je zase sucho a včera jsem je musela zalít, mám tímto brzdu v kupování. Některé růže mají v tomto čase pauzu v kvetení a vyplňují to právě hortenzie, verbeny, gaury..... díky za fotky
Tak z MC jsem nadšená....sázený letos na jaře květl v prvním floru cca 3 neděle a nadělil mi postupně 6 květů, které
dlouho drží a nejsou háklivé na počasí. Ještě uvidím jak bude opakovat a pak zkouška...přezimování. Moc se mi líbí ...první květ mě přímo okouzlil
Ahoj Quendery, nemáš se za co omlouvat, jen tapetuj, na krásné fotky je radost se koukat.
Taky jsem začala kombinovat drobnokvětky s velkokvětými. Drobnokvětky zjemňují celkový dojem, nahrazují trvalky a mají tu výhodu, že kvetou celé léto, zatímco kvetení většiny trvalek je přece jen časově omezené.
Evi, nádhera......Matthias Claudius je u mně úplný nováček, kvetl velmi snaživě, moc ho chválím a vedle řebříčku mu to snad taky slušelo...
Drobnokvětky jsou také super......letos se mi sešla u drátěnky docela pěkná "trojkombinace" ....M/L Sitno, Centenaire des Lourdes a Heinrich Conrad Söth a k tomu tmavý clematis a plnokvětá ostrožka....
Matthias Claudius v objetí zvonku. Kde se vzal, tu se vzal - zvonek si kombinaci vybral sám, bez mého vědomí, zřejmě ho zaseli mravenci. Chválím mravence, docela se jim to povedlo.
Tentokrát záměrná kombinace Rush a Pink Annabelle. Myslím si, že kombinace hortenzií s drobnokvětými růžemi, nejlépe moschata h., lahodí oku.
Kdo by to byl řekl, že když se bršlice nepleje a nechá se vykvést,
stane se z ní vysoce dekorativní růžový doprovod.
´Roald Dahl´ s bršlicí
´Molineux´ s bílou mavuní a plnokvětou šalvějí ´Schwellenburg´
Z kombinace žlutá + růžová jsem dříve míval osypky.
Ale jak člověk stárne, už je mi 38, že, tak si zvykne na ledacos.
´Tottering by Gently´ a ´Roztomilá´ s chrastavcem a náprstníky.
(fotka bude určitě ležet, ale kdo by se s tím otáčel, že)