Honzo, Midsummer má kombinaci barev elegantně vyřešenou, není příliš kontrastní, obě barvy nejsou ostře oddělené. Mně se líbí, tak si ji chválím.
Mám ji teprve jednu sezónu, zásadní hodnocení by bylo asi předčasné. Zatím můžu říct, že dobře roste a je zdravá.
Evo, Candlelight nádherná. Miluju na ní hlavně to, jak jsou květy po rozvinutí uvnitř svěže pomerančové.
A máš pravdu, ta vůně je perfektní. Mám problém nechávat květy na keři, škubu je a fetuju.
Neměla bys ještě nějakou fotku Midsummer? Nebo Danate nebo někdo, kdo ji ještě má.
Abych si udělal představu o její reálné barvě. Zatím tu kombinaci červené a oranžové moc nepobírám.
Lenko, díky za reakci i nabídku. Ale u mě mají šanci jen růže na šípku, nejlíp páváku.
Určitě si ale Stadt Rom pořídím, mám ji v sešitku asi dva týdny a hopla - ty ji máš a chválíš.
Kdybych na ni min. týden nekoukal v katalogu, nenapadlo by mě to, podle toho, cos psala.
Považuj si jí, je to skvělá novinka.
Honzo, to víš že máš pravdu mám Stadt Rom sem špatně zapamatovala, tu zkomoleninu co sem napsala žádnou nikdo nevyšlechtil,...
Koupila sme jí skoro mrtvou v Bau začátkem července, přesadila do velkého kontejneru a na podzim sadila, zbládla i kvest, zfdravá nenapadená, květy jasné až křiklavé barvy ale jednoduché krásné, dlouho vydrží na stonce.
Víc nakoukáno nemám, připomíná půdopokryvku. Jestli budeš chtít pošlu po kvetení větvičku......