Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Odpovědět k tématu: Clytemnestra od Dresly...

Jméno
Subjekt
Boardcode
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :up :S :evil: :whistle: :down
Zpráva
Zvětšit /  Zmenšit

Topic History of: Clytemnestra od Dresly...

Zobrazit nejstarší 10 příspěvků - (Poslední příspěvek nejdříve)
28. dub 2010 22:58 #6006

dresla

Honzo, ono je to asi fuk. Když jich bude víc, budou slabší, míň - silnější. Základ keříku vytvoří ty větve, které vyraší ze země (z místa očkování). Budou rovné a mnohem silnější, než tyto první.
27. dub 2010 22:44 #5951

jmarek

Dreslo,

já jsem si myslel, že bych nechal na každém výhonu tak 3 pupeny vyrašit... Myslíš si, že je to moc?

Zdraví
Honza
27. dub 2010 09:02 #5916

dresla

Honzo, nové silné větve vyrazí z místa očkování. Původní přijdou dříve nebo později odstranit.
Vyfotila jsem pro názornost jednu nahrnkovanou.
Přílohy:
25. dub 2010 23:59 #5841

jmarek

Omlouvám se, pokoušel jsem se vložit něco jiného, než obrázek, tak doufám, že to tentokrát už vyjde...

Za tím výhonem vpravo je taky už lístek a hned vedle cedulky je krásný pupen... No nádhera.

Honza
Přílohy:
25. dub 2010 23:45 #5839

jmarek

Ahojte,

tak jsem vyfotil Clytemnestru od Dresly. Když jsem ji sázel, tak jsem svou nešikovností zničil pár pěkných pupenů, ale je vidět, že se z toho vzpamatovala...

Vyfotil jsem dneska i Ispahan. Bohužel má zatím pupeny tak malé, že na fotce vidět nejsou, ale jsou velmi slibné. Takže musím Dresle moc poděkovat a slibuju, že Ispahan nafotím, jakmile vypučí :-).

Zdraví a děkuje
Honza Marek
P.S.: Tady mi to nevyšlo správně vložit obrázek, omlouvám se.
Přílohy: