lenpel wrote:Sem se rozepsala jinde a tak přendavám sem prosím radu,...abych věděla kolik si ještě můžu objednat historických,..

Co myslíte jak daleko dát minimálně historické růže, aby mohly ukázat celou svou krásu, prostě ať rostou, abych je nemusela krotit?a jen udržovat chci je nakombinovat s keři jako je komole, trojpuk, zlatice prostě klasika, možná rondáky a azalky v popředí. Jakýsi volný živý plot k sousedum.
Aby se to líbilo i sousedce,....

vykáceli všechny staré jabloně a teď se ptala co budu dělat, tak jí to povídám prý super ona už nemusí

a tak nechává narůst trávu až do pasu bambrdlice a podobně a kam myslíte že to lítá

Tak vážení sem myslela že sem si vyměřila záhonek cca 20x3,2m
No jo ale jak se to hákovalo a kultivovalo,...se to nějak změnilo,...a jaké bylo zjištění, když sem začala pokládat textilii že mi chybí,....no mám to cca 20x5,8m:laugh: hustý,..... tak sem si to namalovala a růže a keře co mám zdaleka nestačí,....teď nevim abych to nepřehnala,...
Máte někdo zkušenosti s růžema na textilii? Je mi jasné že budu vždy muset opatrně okopat a přihnojit ale bude to stačit? Taky sem zjistila že původní záměr udělat volný živý plot jen z listnatých bude divné v zimě, vzhledem k tomu že chci mít clonu k sousedum. Tak teda nevim,...Kdyby ste někdo měl tip či radu ráda uvítám,...
Jinak můžu ještě vybírat co si pořídím protože místa je dost,...