Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Historické růže

Re:Historické růže 17. lis 2010 12:44 #22005

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
.
13_029-b942a07ef223be7c1970830cd80e22ec.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 14:14 #22008

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Dopadla jsem jak sedláci u Chlumce - došel za týden nějaký vykradený balík, když jsem to v pondělí viděla:dry:, tak jsem si netroufla ho převzít.
Několik telefonátů s p. Šípem, zřejmě jsem ho nepřesvědčila, že ho nebalamutím. Požádala jsem ho o náhradní nabídku (vůbec netuším samozřejmě, co mu zbylo a v jaké kvalitě), protože na jaře situace nebude lepší. Zatím se neozval, možná, že se hněvá. Prý se mu to nikdy nestalo a zřejmě to považuje za vyloučené a hlavně řešil svou škodu. Samozřejmě pošta mu reklamaci musí uznat a celou škodu nahradit. To je mi divné, protože zřejmě dost podstatnou část svých prodejů dělá přes poštu. A nebo jsem já takový pechvógl, co mu i trpaslík vyroste.

Takže tu sedím jak blbec a čekám nevím na co a nemám nic a rok je asi ztracený.
Tak ať to roste aspoň vám všem.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 14:36 #22010

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Romano diky je to velmi zajimave vídět foto celeho keře , historicke ruže vubec neznám tvoje alba maxima vypáda užasně voní s blizka nebo na dalku, opakuje, a to bude pnouci nebo to bude velky keř?
Fanynko je to škoda že to tak dopadlo s balikem mě zatim nic takoveho nestalo, a u pana šipa jsem nikdy nekupovala a kolik to učtuje za poštovne. Od Pelcovych v pohodě chodi obyčejne papirove pytle.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 14:45 #22011

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Tak to já klidně potvrdím, balík od Šípa mi došel otevřený (velká, nedostatečně vyplněná krabice, takže se zvrchu promáčkla a otevřela), a jen díky tomu, že to byly tři velké svazky růží u kterých by bylo k poznání, kdyby z nich někdo bral, tak jsem zásilku převzala. Ale s poznámkou, že byla poškozená a že možná budu reklamovat, až to přepočítám, Bylo to všechno a nepoškozené, takže jsem nereklamovala.

Jinak to posílá jako obchodní balík, a ten většinou dojde do druhého dne, ale už mi obchodní balík odjinud šel 4 dny taky :(
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 15:36 #22013

• ROMANA
  • Platinum Boarder
Jevgenija wrote:
Romano diky je to velmi zajimave vídět foto celeho keře , historicke ruže vubec neznám tvoje alba maxima vypáda užasně voní s blizka nebo na dalku, opakuje, a to bude pnouci nebo to bude velky keř?
Fanynko je to škoda že to tak dopadlo s balikem mě zatim nic takoveho nestalo, a u pana šipa jsem nikdy nekupovala a kolik to učtuje za poštovne. Od Pelcovych v pohodě chodi obyčejne papirove pytle.
Jevgenija, voní na dálku, hlavně navečer, line se to zahradou, pnoucí není, je to keř, bude asi dost velká, snad se mi jí povede udržet v normě:-) Je kvetoucí jednou, takže neopakuje, což je škoda. Ale první kvetení vypadá jako když je celý keř zasněžený sněhem. Letos byla teda celá napadená rzí, ale nestříkala jsem, příští rok preventivně stříknu, aby nebyla k podzimu holá. Na některých odkvetlých květech se udělaly šípky, tak je hezká i holá s červenýma šípkama. ;)
víc z dálky
14_015.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 15:37 #22014

• ROMANA
  • Platinum Boarder
voňavé, sněhově bílé květy
15_040-6b9f3f96aeed9c885ea939bd589c8b25.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 16:47 #22027

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
ZuzanaCh wrote:
fanynko, pošta je mrcha. Pravda je, že se to nestává často, ale občas ano. Pošta ovšem uznává nerada a řeknou mu třeba, že to měl špatně zabalené, takže se tam mohl zloděj snadno dostat. Už to, že šel balík týden je dost podezřelé - nepředpokládám, že to posílá jako normální balík. Pokud ano, dělá chybu!
Na Poště se krade!!! Mám sestru v Kanadě a už dávno jsme se domluvily, že nebude nic posílat. Nemá to cenu, čekala jsem kolikrát jako blbec a nic, ze segry vypadlo, že ho zapomněla pojistit, takže nic nedostala, krádeže na poště se řešily i v televizi.
No fanynko někdo si zakládá asi zahradu. Mi ten balík přišel letos taky polootevřený-POPRVÉ, vždy to bylo dobže zabaleno, akorát růže byly ve svazku a nevypadly! Ani nemohly vypadnout, to by musel být úplně otevřený!
Jinak v 1990 roce jsme na jaře zakládali okras.zahradu s jehličnanů, jak bylo tenkrát zvykem a v červenci po vytrvalých deštích jsme nacházeli jámy po rostlinách, od té doby máme psa.
Tady u nás se prostě krade, v práci se řeší i ukradený toal.papír! Korejcům se asi rovnají oči, když vidí co se dá ukrást. A a v bývalé práci v dám.sprchách zmizely sprchové hlavice, byl to německý podnik, pak tam dali obyčejné a byl pokoj.
Někdy se stydím.
Romano nádhera, tu Albu si pořídím, už jsem ji objednávala a vždy byla vyprodaná.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 17:41 #22040

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
20 let jsme posílali ve firmě velké množství balíků s drahým obsahem a nikdy se ani jeden nezatoulal, Fanynko, byla to asi velká smůla. Včera mi došly růže od pana Šípa (Honzo, měls pravdu, druhý den zde)v papírovém pytli, všechny růže byly před vložením do pytle svázané do jednoho "balíku"s mou jmenovkou. Jestli ti to někdo rozvázal a vykradl, tak to byla fakt troufalost. Docela se mi to ani nechce věřit, proto se panu Šípovi nedivím, že ani jemu, však on uvidí, až se mu zásilka vrátí.
Amazonko, skončila jsem se sázením přesně v čase jako ty, pro letošek padla. Docela fuška. Ale růží pořád máo :-). Pro jednu jsem budovala díru ve staré stavební suti po pradědečkovi, ro jsem si dala, ale zase jsem zíkala písek :-). Už se bude mít holka dobře.
Alba maxima - mrzí mě, Romano, že ji nemám, krásná, pořídím určitě.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 17:48 #22043

• Vlaďka
:( Tak já dostala mejl od pana Šípa, posílal v pondělí. Zatím nic nedorazilo, jsem napjatá...
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 17. lis 2010 17:54 #22045

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak nevím , ale mi poslal a druhý den to tu bylo . taky dobře zabaleno v pytli a zavázáno dobře motouzem. a je opravdu velice pečlivý a starostlivý. dvakrát se ujišťoval, jestli balík můžu v den doručení převzít . dávám si posílat k dceři a bylo mu divné , že já mám jiné jméno než na adrese. takže určitě na poště.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa