ZuzanaCh wrote:fanynko, pošta je mrcha. Pravda je, že se to nestává často, ale občas ano. Pošta ovšem uznává nerada a řeknou mu třeba, že to měl špatně zabalené, takže se tam mohl zloděj snadno dostat. Už to, že šel balík týden je dost podezřelé - nepředpokládám, že to posílá jako normální balík. Pokud ano, dělá chybu!
Na Poště se krade!!! Mám sestru v Kanadě a už dávno jsme se domluvily, že nebude nic posílat. Nemá to cenu, čekala jsem kolikrát jako blbec a nic, ze segry vypadlo, že ho zapomněla pojistit, takže nic nedostala, krádeže na poště se řešily i v televizi.
No fanynko někdo si zakládá asi zahradu. Mi ten balík přišel letos taky polootevřený-POPRVÉ, vždy to bylo dobže zabaleno, akorát růže byly ve svazku a nevypadly! Ani nemohly vypadnout, to by musel být úplně otevřený!
Jinak v 1990 roce jsme na jaře zakládali okras.zahradu s jehličnanů, jak bylo tenkrát zvykem a v červenci po vytrvalých deštích jsme nacházeli jámy po rostlinách, od té doby máme psa.
Tady u nás se prostě krade, v práci se řeší i ukradený toal.papír! Korejcům se asi rovnají oči, když vidí co se dá ukrást. A a v bývalé práci v dám.sprchách zmizely sprchové hlavice, byl to německý podnik, pak tam dali obyčejné a byl pokoj.
Někdy se stydím.
Romano nádhera, tu Albu si pořídím, už jsem ji objednávala a vždy byla vyprodaná.