Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Historické růže

Re:Historické růže 18. lis 2010 07:36 #22087

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Nj, jenže já nemám co "napravovat", já jí v záhonu mám, jen mi to vypadlo z hlavy :D
Budu moct porovnávat, ve stejné skupině, na stejném fleku mám ty dvě "nové" bourb. Comtessy, další portlandku Comte de ch. a mnohé další.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 18. lis 2010 07:55 #22094

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
amazonka01 wrote:
Taky jsem u "šípovek" neměla papír, a vzpomínala, co mi to vlastně nedodal :)
Ale mailík mi přišel, dokonce mi na mou prosbu (byla to drobet větší kopa, a já nevěděla, jestli to vleze do jednoho balíku, takže jsem netušila celkovou částku s poštovným) volal, jak mi to poslal a jaká byla celková částka.

Akorát tedy, už po třetí si objednávám stejnou růži a furt jí nemám :), a vyřešil za mě problém, kam s Louisem XIV, protože ho neposlal :)

Amazonko, jsme na tom stejně. Asi jsme objednaly příliš pozdě :) . Naštěstí mi p. Šíp psal hned s objednávkou , že Louis nebude. Ale nakonec jich neposlal víc :( , Sea foam jsem měla objednanou už 3x a nic... Ale dostala jsem ji dárečkem od jedné moc hodné paní ;) :woohoo:
Jinak balík moc hezky zabalený. Růže ve svazku v igel pytli s mokrými novinami a celé v papírovém pytli ( každý rok je mám takto zabalené). Takže za balení palec nahoru.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 18. lis 2010 08:11 #22099

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Emilka wrote:
amazonka01 wrote:
Akorát tedy, už po třetí si objednávám stejnou růži a furt jí nemám :), a vyřešil za mě problém, kam s Louisem XIV, protože ho neposlal :)

Amazonko, jsme na tom stejně. Asi jsme objednaly příliš pozdě :) . Naštěstí mi p. Šíp psal hned s objednávkou , že Louis nebude. Ale nakonec jich neposlal víc :( , Sea foam jsem měla objednanou už 3x a nic... Ale dostala jsem ji dárečkem od jedné moc hodné paní ;) :woohoo:

No, hmmm, objednala jsem první večer, kdy byla vyvěšená nabídka na netu, dřív to už ani nešlo, potvrzená kompletně. Doobjednávku jsem měla pak až v létě, ale ty růže, které jsem nedostala, byly v té první.

Ludvíka nelituju (já marně bádala, jak ho zakombinuju), ale ty dvě bílé polyantky mi chybí do záhonku, musím je někde na jaře splašit.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 18. lis 2010 08:19 #22103

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Já myslím, že jsem taky dost brzo objednávala, ne tedy hned první večer ale možná do tří dnů. Ludvíka taky nakonec tak nutně nepotřebuju.. Ale chyběly mně další his. do plotu. Měla jsem dokonce udělaný plánek :laugh: , takže stejně jsem to nasázela jak mne to napadlo :laugh: . Na jaře pokud bude chut budu pokračovat.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 18. lis 2010 16:45 #22116

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
taky mi to vynechává, ale nakonec si vždy na název vzpomenu....ale možná jsem prot vám žabař, to nevím, po nakopčení teďna podzim jsem napočítala přesně 100 ks, ale né všechny vím jménem...plno jich je z řízků, darované.....
jedna z posledních fotek S.d.D. Jamain
24_004-b197128e88e649e2413ece3528a0ef78.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 18. lis 2010 18:10 #22129

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
No, kdyby se toho někdo chytil, máš hezké fotky keříků i angličanek a já většinu mám nových:) , to mě těší. Opravdu na Hmf jsou většinou jen fotky květů
No já teď nikam nepůjdu, leda v sobotu, ale už se mi nechce nic sázet. Já objednávala od p.Šípa někdy v květnu, buď to nikdo moc nechtěl a nebo nějaké štěstí sedlo i na mně, nechci psát na vola:blink: Ta J. Cartier je půvabná, asi zase předělám seznam:P ;) , po třetí:laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 19. lis 2010 21:14 #22227

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Kdybyste se někdo chtěl mrknout na Louise Odier v průběhu 10 let, to mě vloni inspirovalo, ta moje letos zatím nic moc.
roses.toytrains1.com/lousie_odier.htm
jsou tam i jiné
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 19. lis 2010 21:23 #22229

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
LO - v loni krásně kvetoucí celé léto, letos mi neopakovala - hnala do výšky - uvidíme příští rok.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 19. lis 2010 22:52 #22231

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Dany tak to je tedy nádhera, ten keř, jak větve vysí dolů a ohýbají se tíhou květů, sakra škoda že nejde přes PC přivonět,.,.:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 20. lis 2010 00:10 #22232

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Ježišmarjáááá, ta Luise Odier, ta mě vytlačí ze zahrady. Mám jí pod oknem v přízemí a kolem po metru další růže....no nazdar. Ta moje velká neznámá, co má dnes dva a půl metru se ze začátku taky tvářila nesměle.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa