loro napsal:
Ďakujem vám za reakcie,inak kľudu je to dosť, na môj vkus-až moc.
Květa, prezrela som si fotky, či niekde kus textílie netrčí, alebo máš orlí zrak a vidíš aj pod zem?

Ja tú textíliu neznášam, pod rastlinami nie je, ale na každom záhone na okraji je urobená drenáž, ktorá je napojená na hlavnú , alebo ústi do kanalizácie. Po vybratí zeminy sme zistili, že po daždi voda vôbec nevsakuje. Tak sme vykopali ryhy, dali štrk a vložili drenážnu rúru obalenú v špeciálnej drenážnej tkanine . Textília je teda iba pri kraji.
Ten križiak je milý

, tiež mám dvoch na terase zvonku na okne a každý deň ich pozorujem aký sú šikovný a pracovitý, vďaka nim mám v kuchyni tých malých mušiek oveľa menej.
Loro, ne, ne, žádný orel. Jsem se jen chtěla dotázat, zda ji p.architekt použil či ne.
ad klid - ono pokud se tam bude těm travám dařit, velmi rychle zaplní osazovanou plochu. Bude to takové uklidňující, nikoliv klidné. Budou ti krásně šustit ve větru, kolíbat se.. já na ně vydržím koukat hrozně dlouho ( a myslet při tom na veledůležité ptákoviny

). Kromě toho - s výjimkou předjaří a časného jara - jsou trávy pěkné celý rok.
A kdykoliv ( kdyby se ti zachtělo barevného výtrysku ) lze doplnit. Neuvěřitelně dobře s miscanthusy vypadají drobnokvěté astry..
Skokanko, už jsem tě přivítala vedle. Dík za pokuk do zahrady.