Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vaše zahrady

Re: Vaše zahrady 29. zář 2011 10:42 #269255

• Skokanka
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 95
Krásná neesmírná !!!!:up
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: maggi

Re: Vaše zahrady 29. zář 2011 10:56 #269258

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Maggi, tvoji zahrádku už vůbec nechválím, jenom tiše slintám.
Zahrádka tvé kamarádky, i přes to že jí dělal architekt, má velmi velké osobní kouzlo. Velmi zdařilé, zachované staré stromy a pěkně doladěná nová výsadba. :up Pěkně spolu ladí krásný domek a okolí.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: maggi

Re: Vaše zahrady 29. zář 2011 10:56 #269259

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Kaja napsal:
Maggi sakryš ta voda -- jejej ta mi na zahradě chybí --- takové jezírko --ach ach :up :up :up
Jo Kajo, to je BOMBA. Bez chemie, krásné koupání (hloubka cca 2m), automaticky se to probublává a koluje voda. Ovšem nic levného. To je jasné. Ale fakt špice. Založeno před dvěma lety.
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 29. zář 2011 11:04 #269260

• maggi
  • Platinum Boarder
Emilka napsal:
Maggi, tvoji zahrádku už vůbec nechválím, jenom tiše slintám.
Zahrádka tvé kamarádky, i přes to že jí dělal architekt, má velmi velké osobní kouzlo. Velmi zdařilé, zachované staré stromy a pěkně doladěná nová výsadba. :up Pěkně spolu ladí krásný domek a okolí.
Emilko, původně jsem těm úpravám moc nefandila, zdálo se mě to přemrštěně drahé ( ani nenapíši, kolik to stálo a ale je tam šest nul a ne jednou...) Zahrada byla zanedbaná, zarostlá nálety, bez jezírka. To je zcela nové. Nyní jsem zahradu viděla poprvé od jara a byla jsem moc překvapená. Je citlivě založená a harmonická. Jen kamarádce vadí, že tam nyní mimo pár keříků růží nic nekvete. To je fakt. žádné astry ani Sedum. Jen tvary a trávník. Ale i tak sen....Když jsem večer odcházela, jezírko i zahrada byly nasvíceny pomocí umělých kamenů. Bohužel, již došly baterie a tak jsem nemohla fotit.
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 18:09 #269370

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Krásné zahrady i jezírko koupací, takhle se mi to taky líbí, až na tu cenu.......
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 18:15 #269372

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
No ta cena je tedy enormní :S
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 19:42 #269381

• maggi
  • Platinum Boarder
jo,jo, je to i s tou prací architekta, s čištěním zarostlé zahrady, jezírkem, no prostě všechno co je na zahradě odvedeno za práci. Měly bychom se dát na navrhování a zakládání zahrad :whistle: :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 19:56 #269382

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Lenpel, máš to moc pěkné. I hezky nasnímané, musím tě pochválit i jinak, než poděkováním.
A toho místa, záběry z dálky. Ách. To u mne nehrozí. Když chci fotit z dálky, už zabírám sousední domy, což nechci.
Ten obří trvalkový záhon, ty obr astry. Ách. Slint. A být tebou, tak ještě notně čile přirejpá(vá)m. :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 20:42 #269388

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
O honzíku díky,.... to víš že přirýpávám, ale nejde vše najednou,... teď mám rozpracováno kolem pergolky a vedle pergoly musím zapracovat nasazené věci jen tak v trávě a samo něco dosadit,.. a pak se rýsuje záhoneček vedle chodníku u vchodu muž mi dokonce vyzdil již dva podstavce na světla a ještě bude kolem nějaký vítací záhon samo s růžemi a s čím si,... je toho moc, jedny ruce, jedny myšlenky, spoustu přání, limit penízků:silly: znáš to,....no a ten plac uprostřed zátím musíme nechat dětem na fotbal,.... a časem snad
Poslední úprava: 30. zář 2011 20:46 od lenpel.
Téma bylo zamčeno.

Re: Vaše zahrady 30. zář 2011 20:49 #269390

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
O honzíku díky,.... to víš že přirýpávám, ale nejde vše najednou,... teď mám rozpracováno kolem pergolky a vedle pergoly musím zapracovat nasazené věci jen tak v trávě a samo něco dosadit,.. a pak se rýsuje záhoneček vedle chodníku u vchodu muž mi dokonce vyzdil již dva podstavce na světla a ještě bude kolem nějaký vítací záhon samo s růžemi a s čím si,... je toho moc, jedny ruce, jedny myšlenky, spoustu přání, limit penízků:silly: znáš to,....no a ten plac uprostřed zátím musíme nechat dětem na fotbal,.... a časem snad rybník:woohoo: ten
Poslední úprava: 30. zář 2011 20:55 od lenpel.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM
Moderátoři: Eva L., Květa