Majdo, jak jsi prosím myslela, že těch šest nul tam bylo nejednou? Snad jich nebylo dvanáct?

Dělám si srandu.
Ono záleží, jestli vztah k zahradě máme nebo nemáme nebo chceme mít a kolik máme času a prachů, že.
Bez času a vztahu je architekt (ing. arch., ne víkendovo-kurzový patlal) bezva. Kolikrát dokážou architekti opravdu překvapit.
Nemyslím ani tak uskupení rostlin - to je každého věc, dá se měnit, léty se mění, roční dobou, vyvíjí... tisíce vkusů, názorů, možností,
podmínek (i přírodních), ale myslím hlavně takové ty vychytávky, nápady, nové materiály, obchody, prostě architekti tím žijí,
jsou v rozletu... Třeba vezmou zákazníka do kamenolomu, tam mu ukážou barvy, odrůdy, frakce, solitéry. Objevné, poučné, skvělé...
V tom se mi třeba líbí přehled, který má např. Maggi a Danate, kterážto sem bohužel chodí tragicky málo.
Lenpel, srovnávací fotky jsou bezva. Nemáš zač děkovat, je vidět ta péče, kterou tvoje zahrada má.
A nejlepší je to učení se za provozu, že? Frknu to tam a uvidíme, co uvidíme. To je teda můj přístup a případ.
Evoi, mně se nezdá, že Doubravka přehání. Zdá semi, že přímo nepřehání.
Těžká práce, jo, to by bylo skvělé, mít nádeníka. Třeba teď semitu nečekaně sešlo 53 habrů v kontejnerech. Kdo to bude sázet?
A zalívat? A kdo bude sázet ty naobjednané podzimní růže? Momentálně nemám ani kapičku chuti a nažhavení.
Jeden podzimní kvetoucí kousek z dnešního posledního zářijového dne ode mne
(jo, ještě proč dávám tu fotku - kdo máme méně kvalitní aparáty, co neberou bílou a už vůbec ne na dálku a už vůbec ne za sluníčka,
zkusme vzít klasické sluneční brýle a vrazit je přímo před objektiv. pomáhá to - doufám, že to nečte nějaký zapálený fotograf

)