Honzo, nereaguju na téma, které mě buď nijak nezajímá, nebo k němu nemám tu konkrétní informaci, kterou požaduje zakladatel. Ovšem, když se v tom tématu objeví něco (klidně OT), k čemu mám co říct, tak zareaguju. Reaguju tedy na příspěvek, ne na téma jako takové, možná v tvých očích chyba, já si to ale nemyslím.
Sloupovité jabloně se mi nelíbí a nezajímají mě, zato mě hodně zajímá vliv podnoží na rostlinu (jabloň, růži, víno...), a jak jsem psala, loni jsem byla požádána, abych sehnala sloupovité jabloně pro máti, a jelikož vím, že podnož je dost důležitá, tak jsem se pídila i po nich. Proto vím, JAKÁ JE PRAXE u nás, vím, že se většinou prostě sloupovité jabloně na zeslabující podnože neroubují. Takže nepopíšu, jak je to s úrodou na sloupovitých jabloních, ale mohu napsat, na jakých podnožích jsou tu k sehnání, pokud to někoho zajímá, nebo pokud někdo píše pravý opak toho, co jsem si dala práci zjistit.
Uvedla jsem odkaz právě z celkem velké školky, kde roubují na A2, nebo i pláně, takže jen praxe.