Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Cibuloviny

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 10:53 #21233

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Ano, děkuji. :)
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 19:23 #21277

• Jirka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 668
V brněnském Hornbachu dnes slevnili cibuloviny na 50%. Velký výběr - někoílik desítek odrůd tulipánů, narcisů, hyacintů, spousta česneků a drobotiny... Kam já to zasadím ???:unsure:
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 19:36 #21281

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
:) :woohoo: Emilka wrote:
Všechny katalogy jsem poschovávala, a vy to tady musíte pořád omýlat dokola. Já se z vás picnu. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Svrbí mě prsty... Stačil mi provokativní email od Basika a hned mám zase objednávku za 500Kc :P :P
:woohoo: :woohoo
Emilko buď v klidu jsem na tom stejně. Už jsem byla převědčená, že letos konečná a dnes ještě zase Lukon a česneky. A taky ladoničky a....

Přiznejte se :angry: kdo je tu nastrčený našeptávač ze zásilkových obchodů!!!!!!

Jo a mimochodem přivezla jsem si růže od Dresly a musím říct, že osobní odběr je tedy o nervy.:) :woohoo: [ Původní seznam zásadně nabobtná, protože na poli člověk vidí ještě dokvétající krásky a neberte takové špeky i na podzim krásně zdravé;) A těch heucher....
No to už je do jiné rubriky....Ale doporučuji:woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 20:15 #21284

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Jevgenija wrote:
Honzo čteš mi myšlenky už jsem se chtěla na ten Lukon zeptat , maji tam to co v žadnem vyprodeji neni moc chcí modry tulipany a novinky plnokvětych. Oj oj asi bude objednavka.:blush:
Lukon Bulbs- pivoňkovitý T5504 Blue Diamond plnokvětý tulipán- 5ks/42 kč,
třepenitý T4012 Canova- šeříkově modrý s krémovým krispováním- 5ks/42kč, fialomomodrý krispovaný T4006 Blue Heron 5ks/37kč, triumf T2096 Purple Rain 5ks/37 kč:laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 20:15 #21285

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Ještě že to mám z Moravy ke všem těm růžařům tak mooooooc daleko!! I tak se musím přes internet krotit!!

Ano, ani já neodolala 50% slevě cibulovin v olomouckém H. ( asi za 600,- ) a zkusím "zachránit" 3 růžičky ( za 59,-)!! A nějakej clematis a Hortenzie m. Forever.......... nákup za necelých 1500,-. Hanka
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 20:37 #21287

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Evo už se stalo mam objednano Blue Diamond , DOUBLE MAUREEN , CUMMINGS ,HOTPANTS ...:laugh: Nechtěla jsem to dělat ale na jednou je misto a počasi zatim taky přeje.
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 20:40 #21288

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
hana.johana wrote:
Ještě že to mám z Moravy ke všem těm růžařům tak mooooooc daleko!! I tak se musím přes internet krotit!!
Ano, ani já neodolala 50% slevě cibulovin v olomouckém H. ( asi za 600,- ) a zkusím "zachránit" 3 růžičky ( za 59,-)!! A nějakej clematis a Hortenzie m. Forever.......... nákup za necelých 1500,-. Hanka
Hani, taky to mám daleko, ale teď jsem právě odeslala panu Šípovi objednávku asi 15-16 růží, nedalo se svítit, bylo to silnější než já.
A dík za dobrou zprávu o cibulovinách v HB, ve čtvrtek su tam :-). Dneska jsem zas mákla a vyvstalo tak nové místo pro cibuloviny. Měli tam ještě těch 100 ks tulipánů původně za 255 Kč? Cos koupila za růžičky? Já tam furt nebyla pro tu Mariatheresii, a myslím, že už nebude:( .
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 20:40 #21289

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Už jsem koukala v LG objednávka by byla tak za 500,- ale stále čekám balík z barvykvetin.cz a stále níc
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 21:02 #21290

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
No právě že těch 100 tulipánů už tam v pondělí neměli, ale i přes to jsem si vybrala jiné......Hanka
Téma bylo zamčeno.

Re:Cibuloviny 02. lis 2010 22:26 #21291

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Proč mám nejbližší Hornbach 150 km?? !!!!!!!! Uííííí. Já chcííííí ty jejich cibulkýýííííí.
Očima popoháním stavbu toho plzeňského, no, tak až napřesrok. Ale to teda bude útok. Cháá. :laugh:

Jájo, já dneska napsal BK mail, jestli mám teda čekat na tu objednávku, odpověděli hned,
že skladem mají jenom Maureen a nic dalšího z toho, co jsem chtěl. K tomu poslali aktuální soubor,
co je skladem, ale nevím, jestli s cenama před slevou nebo po slevě. Tak to asi zruším.
Mně to Sapporo někdo nepřeje nebo co. :laugh: :laugh:

Jevgeni, taky Double Maureen? Jsem na tuhle odrůdu mooc zvědavej. :)

Vlaďko, ty se máš, žes byla u Dresly. :) Už už přifukuju zahrádku.

No, pěkně řádíte, pěkně. To bude jarního kvítí. :)

Ještě taková perlička - ve dvě jsem se nachomýtnul v zahradnictví v Lubenci, měli tam plnou bednu
červených hyacintů á 9,- Kč. Vzal jsem jich pár (nechápu) a pak mi to došlo, tak jsem se asi za dvě
hodinky vrátil pro další a už byly vyprodané. To jsou fofry. Čumím. :laugh: :laugh: :blink: :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa