Mišpul, Euphorbia dulcis Chameleon. Geranium má moc pěkné lístky. Prince mi ještě neleze.
ad phloxy - jj, také poněkud kleju, když se jich chci na některém místě zbavit. Úplně nejlepší pak je, když trsík někam přemístím a na jeho místo vlepím nějaký o kterém jsem přesvědčena, že tam bude lepší. To je pak masakr.

, dva v jednom.
Honzo, sbírka netřeba. Doufám (

). Maximalistka škemrala o zrcadlovku ( když už tak už, že ), snad Tenmůj, až někam pojede na dýl, nějakou koupí. Výhodně, to on rád. A když se nezadaří, snad bude obyč digi.
ad škornice - to je na delší povídání. Pravdou je, že u nás ( a to okrajově ) se prodávají pouze ty výběžkaté ( k mání cca 4 sorty, nejčastěji Rubrum ). I ty mám moc ráda, Rubrum je schopná vydržet i plné slunce, když jí vykukují mrazem zhnědlé lístečky z pod sněhu, pro mne romantika.
Letos ji ještě ani nemám ostříhanou, lístky počochnilo až teď nedávno teplo, jinak byly pořád koukatelné. Holina pak bývá cca 14 dnů. Kvítky nejdříve bez lístků, pak čerstvá vítací zeleň s slábnoucím načervenalým probarvením. Na ní mám nejraději lístky.
Lahvově zelená Sulphureum, loni jsem ji ani před květem nestříhala, na f. jsou stré i nově rašící lístky
pomalurostoucí drobnička Niveum
trsnaté - jsou foceny v nedůstojném prostředí, květníkové shromaždiště ( nebo odkladiště ?

) fotky přidávám jen pro ilustraci barevné rozmanitosti.