Dnes nastal pivoňkový den.Musím říct, že jsem byla fakt mile překvapená. Itohy vypadaly všechny dobře a docela jsem si drbala hlavu, že jsem už objednala Hillary jinde. Foto mého pokladu přidám zítra. Není to klasické zahradnictví, paní to má určitě jako doplněk. Litovala jsem, že jsem návštěvu neodložila ještě o nějaký den déle. Má ve vlastnictví několik magnolií, asi tři žluté. Jedna z nich je skutečně žlutá. Celkem sytě, jak to líčila.Nádherná podívaná byla na koniklece. Má asi 6 druhů. Ve velice zvláštních odstínech a tvarech květů. Takové jakoby stříhané.Ty bohužel v nabídce nemá. Další pozoruhodností jsou koprové pivoňky. Má některé docela nízké kultivary v nezvyklých barvách. Jak zmiňovala rok zaruka mlokosewitsche, má docela velký vlastní keř a kolem něj semenáčky. Myslím, že stojí za návštěvu a neobávala bych se tam něco objednat.
Ještě jsem znovu prověřila Parkon. Názvy serie itohů, které mají, je inspirována francouzskými městy San Marino, Saint Tropez a Cannes.Ještě přidám fotku zakoupeného itohu. Kolega měl Hillary. Vypadala prakticky stejně.