Původně jsem chtěla přesunout svou odpověď do jiné diskuse, ale páč to momentálně vypadá, že KR mají zase před klekem, odpovídám zde.
- Jani, objednávala jsem si již někdy v 1.pol. února, ( ta depka ze sněhu, co člověka nutí lézt do katalogů )... v podstatě jediná moje jarní obj. ( + jedny růže, to byla zase depka z Vánoc

).
Jinak se držím zpět.
- koukala jsem pouze do novinek ( ptž. věci starší již jsem probrala v letech minulých. Kromě karafiátků, po nich jsem zatoužila letos ). Z loňské obj. jsem byla nejvíc nadšená z Anemone hupehensis " Little Princess " - slaďoučká, rozplývala jsem se tu nad ní na podzim. Samo ale ještě nevím, zda přezimovala.
- jj., jen musím zmermomocnit Tohomýho. A znáte ho...

. To zas bude drahý. Přes Vltavu to vidím na svíčkovou, achjo.
- ad salvia Deep Blue + Rose. Asi bych tu měla mít jeden pár k mání. Kupovala jsem je loni u ofouse ( + Rose Improved ) , i pro Danču, pak jsem ještě další ukořistila v Německu. Ale netuším, kt. je kt., zahrabala jsem je do země a teď samo nevím, jestli je růžová vpravo nebo vlevo

.
U ofouse byl velký cen. rozdíl mezi modrou a růž., ale levnější růž. se mi líbila víc.
- ad Plumosa ( Puszta ) + Schwellenburg . Kdysi jsme probíraly rozdíly mezi nimi, k žádným jsme nedospěly. Netuším, jestli v růstu, velikosti, době kvetení.... barva intenzivně fialová/ dobordova. Na té fotce výsadby vypadá krásně, dtto u Honzy na fotce. Já ji viděla v botance + u ofouse + měla jsem ji ( několikrát ) + měla/má ji Dresla. Vždycky ( nemluvím za Dreslu, o její nic nevím ) vypadala ze všech šalvějí nejméně rozvětvená, narostlá. Sama jsem ji měla asi 3x, pokaždé mi zašla.