Taky jsem s panem Dufkem v e-mailovém jednání, je stručný, ale ochotný. Poprosila jsem ho, aby mi z mnou 19-ti vybraných udělal redukci na 10 podle odolnosti a bohatosti kvetení atd., tak to zderukoval na 12 a dalších 9

mi doporučil jako "specialitky", nemyslím to přímo v tom smyslu, ale já to tak nazvala při korespondenci. Takže tolik to nebude, nemám s pěstováním zkušenosti, měla jsem jen Pink Fantasy a ta vůbec nevyháněla nahoru, byla to má vina, měla jsem tehdy jiné než pěstitelské zájmy. Bylo by lepší mu zavolat a pokecat, ale zatím studuju a neměla bych tolik informací k hovoru. Napsal mi, že uvítá osobní odběr, to je jasné, ale u mě to nepřichází v úvahu. Objevila jsem jednu chybu - u Beauty of Worcester má fotku, že je bílá, na netu modrá, krásná !!! Dostuduju info o jednotlivých kultivarech a pošlu už objednávku a teším se. Jestli jsou to očkovance nebo řízkovance

taky nevím. Ani nevím, jestli budou kontejnerované, to se pak asi špatně posílá. Myslela jse, že by to poslal hned, aby už nebyly moc narostlé(v půlce dubna). Nějaké řízky zkouším sama, ale nevím, co z toho bude:) . taky dám pak vědět. Pěkný den všem D