Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re:Zahradnictví - prodejci 07. čen 2010 06:51 #8121

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Tak to já se musím obchodu Fuchsie.cz zastat. Objednala jsem letos poprvé fuchsie, dva muškáty, mandevily. Fuchsie přišly bezvadně zabalené, velké plastové obaly byly tak plné narostlých fuchsií, že jsem je nemohla ani rozmotat. Vše vzrostlé, zdravé, žádní škůdci. Při sázení jsem je musela zastřihnout, protože nějaké měly i přes půl metru :woohoo: - převislé. Už začínají pomalu nakvétat, tak se těším na záplavu květů. K zásilce mi přibalili zdarma tři kopretinky - dvě růžové a jednu žlutou a tři verbeny. Zřejmě jsem měla tak velkou zásilku (cca 40 fuchsií) nebo jich prostě měli hodně. :-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 07. čen 2010 15:05 #8147

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
ke chvále Florianusu se musím ( ráda ) připojit.
Kvalita + velikost rostlin je nej ze zásilkovek, koumunikace výborná ( poslala jsem poptávku, druhý den byla zpět s aktuálním stavem - tzn. proškrtáno, co nemají ), ochota !

Jediné, co může být mínusem je to, že minimální výše obj. je 300,-.
Ale !
Oni doposavad každoročně vystavovali na Trvalkových dnech v Troji. Jsou tento víkend. Domluvila jsem se s nimi, naobjednané rostliny mi dovezli tam, což bylo bezva. ( odpadá poštovné a házení v balíku )

Dreslo :woohoo:

upozornění :
v Lidlu teď mají v akci rohozku - balení 2,5 kg za 80 Kč !!!!!!
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 06:55 #8193

• honey
  • Expert Boarder
Chvalim pana Dufka s Clematis-dufek.cz. Objednavala jsem nekdy v utery, ve ctvrtek prislo potvrzeni co maji a co ne a jestli chci misto toho neco jineho. Na mou odpoved zareagovali v patek s tim, ze clematisy poslou pristi tyden, coz je super pristup aby to neschlo pres vikend nekde na poste. Dalsi tyden clematisy prisli, krasne sazenice ve vybornem stavu. Sly k plotu a ted jen uhlidat ty mrchy slimaci aby jim nesly po krcku....takhle jsem prisla uz o hromady clematisu.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 19:25 #8234

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
skalnicky.wz.cz/
A co tady nakupovali jste?
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 20:25 #8242

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
jaja99 wrote:
skalnicky.wz.cz/
A co tady nakupovali jste?

No jéje, můj první dodavatel na skalku, od té doby ho tak 2x za rok "obtěžuju".

Rostlinky má většinou malé (asi jako Najmanovi), ale životaschopné a prokořenělé. Záměnu mám letos první, a to tak totální, že z toho mám spíš legraci. Místo žluté agastache pidi růžovou drobničku, cosi na skalku. Ještě jsem se nedostala k reklamaci, v podstatě se mi ten prcek moc líbí, tak asi oželím agastache a nechám si určit, co jsem to vlastně dostala, v nabídce to nemá.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 20:42 #8244

• jaja99
  • Platinum Boarder
Objednala jsem u něj bez konzultace a jsem s moc spokojená. Přišel dnes balík super zabalený, rostlinky menší, záměna žádná. Amazonko byla jsem z jeho nabídky vedle bylo toho za 400,- s poštovným :-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 21:58 #8258

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Hmm, no, já od něj letos brala už dvakrát :blush: . Hrozně se mi líbí poctivost u poštovného, pokaždé je jiné a přesně odpovídá čásce na balíku. Fakt ho mám ráda B)
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 08. čen 2010 22:14 #8261

• jaja99
  • Platinum Boarder
Psala jsem mu, že zaplatím převodem po desátém a balík dorazil dnes a v něm číslo účtu, on mi věří, že mu zaplatím B) . Ještě se omlouval, že je to malé byly to většinou asi poslední kusy. Na netu už má konec objednávek, zjara si pospíším a objednám včas.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 09. čen 2010 13:12 #8308

• jaja99
  • Platinum Boarder
Delospermum z té zásilky :kiss:
P6090002delosperma.jpg
Téma bylo zamčeno.

Daruji - vyměním 05. pro 2010 21:06 #23579

• JitkaU2
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1177
Tak mne napadlo založit nové vlákno. Snad se nebude majitelka zlobit. Každý máme na zahrádce něco, co se nám zkrátka nehodí, čeho bychom se rádi zbavili, ale na vyhození nemáme srdce.... V žádném případě tím ale nemíním prodej! Každý by tu mohl napsat, co nabízí a případný zájemce by mu napsal SZ. Nevím ale, jak to řešit, kdyby už nabídka nebyla aktuální - ale třeba by autor zprávu prostě zeditováním smazal....co Vy na to?
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa