Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Keře v zahradách

Re:Keře 09. říj 2010 21:59 #19728

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Ano Jano, nechtěl. :) Já jen chtěl, aby ta Trifonkova nabídka nezapadla. ;)
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 09. říj 2010 22:43 #19729

• Jana
Já ti tak rozumím...
Víte.co bych chtěla já? Mít víc místa na zahradě,abych si mohla zasadit všechny ty krásné keře a stromy,hlavně stewartii a parrotii a žlutou magnólii...a tak
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 09. říj 2010 23:55 #19730

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Není nad porozumění. :) Udělal bych magnoliový hájek. :)
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 00:13 #19732

• jana
žejo!mám na zahradě čtyři jakoby živý plot vpředu,aby nebylo vidět dozadu,mám dvě stellaty,jednu loebneri a jednu nigru,stříhám je jen okolo branky ,takže když prší,chodíme domů v předklonu,ale pořád je mi to málo,jsou sázené asi před 10 lety a teď je tolik krásných nových...ach jo
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 00:30 #19733

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Amazonko, V.o. je pěkná, koupilas pěknou rostlinu. A až povyrostou prcčata, vysadíš i bobulkovou ?... ty korálky plodů jsou nádherné...
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 00:36 #19734

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
HonzaPM wrote:
Není nad porozumění. :) Udělal bych magnoliový hájek. :)

:laugh: :laugh: pobublej si o tom s Danate. Onehdá jsem se málem strhala smíchy, když mi říkala : no a co, tak dělám magnoliový hájek na jihu Moravy...

Jano, jakou máš M. Loebneri ?
vidělas Parrotia persica Pendula ?
nad ní slintám já...
www.pendulousplants.com/Other%20weepers/...sica%20pendulaTN.jpg
stewartii mám, je krásná, ale myslela jsem, že se nad ní budu rozplývat víc. Danate už alespoň kvetla, mně ještě nikoliv.
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 12:10 #19748

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
JaninkaH wrote:
]Mám korunatku už dlouho,potřebuješ něco vědět?[/color] jani a Honzo, dík za reakci. jani, já byla jen strááášně zvědavá, jak roste a jak vypadá jako velká. Jestli se dá např. vést víc do výšky nebo ji nechat divoce a jenom zastřihovat, jak budu potřebovat. Všechny vás obdivuju, jaké máte znalosti o keřích, já tady v tomto tématu zatím tápu a hltám informace. A i když máte tolik zkušeností a sdělujete je, asi při vysazování udělám chyby a budu je časem napravovat :-)[img size=1024]
jani a Honzo, dík za reakci.
jani, já byla jen strááášně zvědavá, jak roste a jak vypadá jako velká. Jestli se dá např. vést víc do výšky nebo ji nechat divoce a jenom zastřihovat, jak budu potřebovat. Všechny vás obdivuju, jaké máte znalosti o keřích, já tady v tomto tématu zatím tápu a hltám informace. A i když máte tolik zkušeností a sdělujete je, asi při vysazování udělám chyby a budu je časem napravovat :-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 14:34 #19749

• chrast
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 301
měla jsem na zahradě pár keřů, v podstatě solitérů a většinu zahrady tvořily trvalky. Tady u vás jsem v úžasu pozorovala společné kompozice keřů a trvalek a rozhodla se, že kostru v mých sesadbách budou také tvořit keře. Nejsem ani náznakem tak daleko jako Vy nejen ve znalostech, ale také ve fajnšmekrovství. Pořídila jsem si různé tavolníky ( květo a amazonko, neutrhněte mi hlavu), deutzii, H.p. P.W., H.p.Lime.., svídu, bobkovišeň, růžové a bílé mochny, ibišek a teď mi selhala paměť a musela bych na zahrádku.
Takže díky Vám
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 15:16 #19751

• jana
Květo,mám asi tu nejběžnější,leonard messel.Květy jsou jen narůžovělé,trochu voní.je pěkná celý rok,jak už magnólie bývají...
Téma bylo zamčeno.

Re:Keře 10. říj 2010 16:19 #19753

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Jano , nevím jak se jmenuje
P4240038-42ca1ec8365fcc3e81c1b76c9fefb147.JPG
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa