jaja99 napsal:
zápich hezký u nás mívají dřevěnné taky pěkné, ale na neoplocenou zahradu...a já nejsem pozorná zapomínala bych schovávat a taky nač by mi byl schovaný, že, tak by byl asi ukradený......škoda.
Hrabu se celé odpoledne v myších, hraboších, hryzcí a krtcích už mě to nebaví, nikde žádná kloudná rada. Neznáte někdo granule REVIRA???? Moc se mi to nezdá, ale ze zoufalství bych to zkusila.....
Jajo.. granule Revira neznám, ale léta používám Norat ATG. A mám klid. Dávám dvě tři granule přímo do děr, pokud máte zvířata, tak díru přikrýt, aby k tomu nemohla. Důležité je ho dávat v rukavicích, aby ty potvory necítily pach. Zpočátku se nic nedějě, působí až dýl, ale spolehlivě. Granule jsou voskované a odolávají vlhkosti. Vydrží poměrně dlouho a stojí do stovky. Jediný problém je, že musím pořád hlídat a okamžitě při výskytu děr nasadit. Hlavně po zimě a na jaře, ale pak je celý rok klid než se zase začnou stahovat z okolí na podzim. Jinak pro zasmání jsem hryzce lovil i vidlemi, a dokonce dva ulovil :-D. Ale po Noratu hryzci úplně vymizeli a občas se objeví jen myši.