Všem, co máte problém s krtkem nebo hryzcem nebo hrabošem už můžu vřele doporučit:
www.deramax.cz/deramax-cvrcek-elektronic...ovac-plasic/d-70577/
Dají se do toho čtyři tlusté buřty (baterky), zakope seto a je to. Opravdu to funguje.
Koupil jsem tátovi z recese dva k Vánocům... Když byly v květnu už pěkně zaprášený a "založený" za gaučem,
(některým lidem se nikdy a ničím nezavděčíš) tak jsem to nevydržel, koupil baterie a jel je zakopat.
Nakonec jsem je - pokusně - dal oba jenom kousek od sebe - asi tak 4 metry, přímo do největšího centra myšího řádění a... je klid.
Ani jedna nová krtina, ani jedna nová jáma. Jedna denivka chudák roste v propadlé díře, chtěl jsem jí vyrýt, podsypat a znovu zasadit,
ale nejde to - nemám zeminu! Na to byly ty krtiny náhodou náramný a skvělý, na všechny ty dosypávky a nerovnostě.
Takže to opravdu zkuste, jsou to sice čtyři stovky, plus poštovné a 4 baterky, ale ty sežraný kytky a starosti a tak. Vyplatí se to.
Nastavil jsem oba cvrčky jinak, aby se střídali a nebzučeli zároveň, tak to asi byla velká soda - myši jsou pryč. Nás to nijak neruší.
Táta tvrdí, že nic neslyší, já to slyším jen když jsem blízko (míň než pět metrů), babička (82) to taky slyší. A pěkně to vibruje.

Až budete vkládat poslední, čtvrtý buř-monočlánek, připravte se - zabrní a zabzučí vám to v ruce, je to soda.