Miška napsal:
Květa napsal:
Muž si už zvykl ( není nutnost uplácení kachničkou ), bereme to šmahem, za 2 hoď. hotovo.
J
Budu mít narozeniny, takže když to nepořešil Ježíšek
(kam koukal, když jsem nechávala schválně rozkliklý okno na těch akunůžkách?!) , budu si muset říct jasně a srozumitelně.
Tiše se tu směju, jak to máme hezky promyšlené, nenápadně těm svým polovičkám předhazujeme tipy na dárky a myslíme si, že je přece vše jasné.... jj, zkušenosti mne už taky naučily, že když si o to, po čem toužím a nutně potřebuju!, neřeknu přímo, jasně a srozumitelně, nedocvrkne to, kam má.... (ale když mi tak rády překvapení....)
Ale jsem ráda, že už pochopil, že po těch cca šesti letech, co prolézám růžové stránky na internetu v běžných i velmi neobvyklých jazycích, sháním knihy o růžích, navštěvujeme zahradnictví v době, kdy mají růže, stavíme na cestách kvůli růžím za plotem, fotím růže v nejnezvyklejších pozicích atd. - že
mám ráda růže! 
Statečně a bez řečí pomáhal, no udělal tu nejtěžší práci v podzimním nečase (mráz, déšť, prostě nepříjemné sychravo a lezavo), když jsem sázeli tu růžovou nadílku, k narozeninám mi koupil krásnou severskou knížku o růžích (beletrii) a nůžky na růže - sice jiné než po kterých jsem toužila, ale to bylo tím špatným nastavením vysílače/čky

). Abych ale byla přímo a jasně OT - mám nůžky Fiskars s převody (asi třemi?), jsou moc fajn, ale jsou pro větší ruku, jinak bych k nim neměla výhrady.