Gabčo, fakt jsou ty květníky krásný, ale ty dlouhý s maceškama - vidíš - to jsou taky plasťáky natřený balakrylem / už byly hnusný /

A ty další, to je taky "každej pes jiná ves", ale mě to neva...beru všechno, do čeho se dá sázet

. Sice manžela málem trefil v Jysku šlak, ale další den už byly o 1/3 až polovinu dražší - akce byla jen do neděle, kdy jsme tam byli my - já jsem jásala a předkládala manželovi, kolik jsme vlastně ušetřili...No co myslíte? Takovej úžasnej efekt jako na mě ani ta úspora neměla

. Kájo - 5 oleandrů, to musí být krááása. Máš asi různé barvy, že? Já jsem měla oleandr jednou, ale chytil jakési škůdce a nemohla jsem se jich zbavit, tak už jsem se do toho dál nepouštěla.
Ještě bych chtěla poděkovat taky Smumě za ten tip na "zahrádkářský jarmark" v Novém Veselí v tom areálu Plastia. Bylo to super, taky jsem měli plné auto- juchůů- to bylo květináčů - a holky- plácačka za 2 koruny, konvička za 9,90 - no nekupte to - to byly fakt jiné ceny než v supermarketech a ty vady v 2. jakosti byly minimální. Manžel si prošel biatlonový areál v Novém Městě na M.- má rád biatlon- a byli jsem spokojení oba.