Jano, a to bude možná problém, o kterém jsem uvažovala ale trochu jinak. Uplně nevím, co s těmi růžemi dělají.Do skleníku rozhodně ne, si myslím. Tak zjara nevypadají.Možná to je důvod, proč je tam zjara tolik mrtvolek růží. Ne to, že by se na podzim neujaly, ujmou, ale pak následuje, pokud je teplo a tahá se brzy,že vyraší a pak zmrznou a zjara těžko obráží.Nikdy jsem o tom tak nepřemýšlela ale jak jsem se tam šla podívat na ty babylonské oči, co to vlastně vůbec je, tak toho měli spousty. ale fakt spousty. A to už teď, byť i se slevou, nikdo nevykoupí.Já jsem si vždycky myslela, že se neujaly. Ale asi to bude trochu jinak.Z toho bych vyvodila, že pokud se kupuje na podzim, tak asi spíš vzít ty nenarašené. I když je to dokola, pokud mají stejné zacházení, tak by měly narašit prakticky všechny.

Asi je pak lepší jaro.
Kaaj, určitě bych řekla, že pěstují. V řeči o původu růží, mi paní inženýrka říkala,že oni jediné co dostanou je, jestli je růže licencovaná nebo ne a podle prodeje pak asi něco platí. Ale to šlo kolem mě tak nějak, nebyl důvod dotazů. A tohle je mi celkem jedno.