Moje zkušenosti s e-shopy loni na podzim a na jaře:
Lukon bulbs
Na základě Aleniných fotek jsem objevil krásu lilií, objednal jsem i denivky, pivoňky, kosatce, tulipány a narcisy. Nádherný katalog, novinky, ceny příznivé, znáte to. Kvalita velmi dobrá, některé pivoně vykvetly hned na jaře. Ale! Záměny v cca 3O procentech, většinou u dražších odrůd. Reklamace přijímají ale není vyjímka, že dodají zase záměnu.
Agel rosen
Sazenice kvalitní, pokud si vyberete a zaplatíte, výborné. Pokud chcete komunikovat, špatné. V němčině i angličtině. Zkontrolujte si obrázek u názvu růže. Mně se stalo, že u objednané Sunset Boulevard byl obrázek snad Samaritan a tuto také dodali.
Rosen direkt
Sazenice kvalitní, bez záměn, komunikace bez problémů.
Zahradnictví Spomyšl
Objednal jsem 4 růže, 2 z nich nikde jinde neměli. Jedna byla dost poškozená na krčku, jedna záměna (místo Soul dodali červenou sadovku), jedna zatím nekvetla. Ted na podzim jsem si chtěl zase koupit, ale původně měly být růže po 2O.10., pak do 29.10. a poslední informace je do 15.11. Tak jsem rezignoval.
Floribunda
Kvalitní sazenice, lákavý sortiment, ceny příznivé. Ze tří objednaných růží jedna záměna. Místo Guillotovy Notre Dame du Rosaire dodali poloplnou žlutou vysokou (snad popínavku), s originální Guillotovou visačkou N. Dame. Fotky jsem poslal v létě s reklamací, avšak odpověděli mně, že mám znovu reklamovat na podzim, s novou objednávkou. Protože z jejich sortimentu už nic nepotřebuji, musel jsem tuto růži objednat jinde (mám mezeru v řadě Guillotových růží).
Guillot
Nejlepší sazenice, bez záměn (i když moje letošní květy Francis Blaise nebyly tak krásné, jako Eviny).
Kalbus
Objednával jsem letos 20.10., dnes jsem dostal zprávu, že růže posílají.