Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zahradnictví, E-shopy, Výměny II

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2018 17:01 #321871

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Quendery ty jsi zlatá !!!!!!!!! Udělala jsi mi velkou radost :P

Tak prosím 1 ks Queen of Denmark (alba).

Na dalším se dohodneme, ani jsem si nevšimla, kdy bude expedovat. Vzhledem k počasí tak možná v květnu. Cha cha ....

Díky moc
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2018 20:14 #321873

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
Dnes jsem neodolala v Tescu a koupila si chudobky, po 19 Kč, byly pěkně prokořeněné, nešlo to nevzít :laugh:

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2018 21:06 #321874

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
taky jsem tam byla - ale líbily se mi tam tmavěmodré macešky.. jenže jsem měla strach , že je až do doby až se oteplí nepřechovám . a jedna stála skoro 15 kč .jinak tam měli tři druhy magnolií a tři druhy hortenzie. troje macrophyly - raději jsem nebrala . modrou i růžovou bych měla mít -- taky tam byla bílá pivońka. tu taky mám - takže jsem nekoupila nic. v Lidlu jeden namodralý flox v krabičce. jinak mně tam nic nezaujalo . jiřiny nebo gladiole nesadím a lilie snad jenom dvě- to nakonec i v Penny. takže dvě cibulky skoro za 70 kč- no tak to ne . letos mně teda zklamali. možná jsem se tam byla podívat pozdě.
ještě jsem dostala hlášku , že v Hornbachu navezli růže- prý klasika - Tantau , Kordes.možná nějaký Meilland -

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 03. bře 2018 08:44 #321877

• noramarefy
  • Fresh Boarder
  • Obdržená poděkování 68
Včera jsem nakoupila v Hornbach v Brně plnokvěté muškáty. Jsou to malé sazeničky, ale bylo těžké jim odolat. Jedna přepravka s deseti sazeničkami byla za dvacet Kč. Prodavač říkal, že museli udělat slevu kvůli zimě, nemají prostory a ven se nedá přes den nic dát. Doufám, že si z nich na okně vypiplu něco obstojného. Měli i primulky za 15 Kč a další balkonovky. Růže měli navežené , ale zabalené do fólií. Čekají také na oteplení.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 03. bře 2018 08:47 #321878

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2219
Já si vzala lilie Muscadet, loni jsem je měla prvně a byly skvělé. Pak asklepias na zkoušku, topolovky, protože ty se mi nechce pěstovat ze semen, denivku Crimson Pirate, na ty jsem ujetá. Pak ještě jeden agapanthus a pytlík žlutých česneků Molly, ty se vejdou všude. Ještě jsem váhala nad tou nerine, měla jsem klasické růžové, moc se mi líbí, ale jaksi zůstaly v zemi a tak se obávám, že z nich nebude nic.
Musím říct, že ty kvítka z lídlu rostou dobře, z loňska mám dva šatery a máčky a když si porovnám, že stejné rostliny koupím jinde za dvojnásobek, není to špatná koupě (neušetřím, koupím si jich víc).

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 03. bře 2018 11:17 #321879

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Do schopností růstu u Camelota vkládám taky velké naděje a nebude to mít vůbec lehké. To místo pro něj je asi zakleté, pokud nevyhraje, další možnost je už jenom dlažba.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 03. bře 2018 15:41 #321883

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Kájo, v Lidlu měli balení lílií po 4 ks. Takže jedna za dvacku, to je levné (ty co měli u nás se prodávají i za více jak dvojnásobek). U nás měli také malý výběr, ale lílií není nikdy dost :laugh: a za tu cenu to jde

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 03. bře 2018 18:41 #321884

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
nebrala jsem nic- už sadit nebudu - nejde to - a výběr byl dva druhy po dvě cibulky.to v Penny. v Lidlu už nebyly žádné .

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 06. bře 2018 13:01 #321891

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Alenko, tak to mě mrzí, žes to nestihla. Já si substráty vyzvedla tento víkend. Se nedivím, že lidi takhle blbnou, ty ceny byly super :)
Jinak různá hnojiva (většinou na růže) si kupuju v Německu v akci v Aldi, balení 2,5 kg za 1,99 Eur. :)

alenak napsal:
skalničko, ad Mountfild - než jsem se dostala do prodejny, tak tzv. opožděný výdej byl zaražen, po 2 dnech to stoply, zájem prý obrovský, ta cena byla pro nás - zahraníčky neskutečná. Takže příště, jestli nějaké bude ;)
Akorát jsem koupila v kyblíčku 1 kg, dlouhodobé hnojivo.

Dnes Lidl dal do prodeje cibuloviny, hlavně mečíky, a v krabičkách trvalky za 39,90 Kč, semena jsou hodně přebraná, moc toho už není. :)

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 06. bře 2018 20:21 #321892

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
skalničko, oni mají ještě teď slevu, sice ne tak výraznou, stále se vyplatí. Dívala jsem se, ani na skladě v nejbližším Mout. zatím nemají. Chtěla jsem hamounit :laugh: , doma ještě od podzimu 2 pytle mám, jak se to rozdělá, tak nějak rychle mizí ;) .
Moderátoři: Eva L., Květa