Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zahradnictví, E-shopy, Výměny II

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 15. úno 2018 09:45 #321795

• LucieT
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 907
V Kauflandu mají ode dneška 2,5kg krabice granulované hnojiva za 69 Kč. Koupila jsem si na plodovou zeleninu a na růže. Ale je tam dost dusíku 12%, tak to asi rozhodím pod živý plot. Jinak měli ještě na jahody a univerzální.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 19. úno 2018 19:23 #321806

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
Lucko, taky jsem minulý týden koupila v Kaufu hnojiva, ještě jsem tam objevila rohovinu 2,5 kg s výbornou cenou. Ale v Mountfieldu jsem se nechytla se zeminou :dry: , to prý bylo 1ní den s příšernými frontami hned vyprodáno (teda v HK). Kupovala jsem na podzim rašelinu na borůvky a ta byla moc pěkná, tak jsem chtěla přikoupit do foroty, bohužel :dry: . Oni mají nového dodavatele, dříve kvalita hrozná, teď se jim zákazníci navrátili a přibyli, děs substráty jsou prý v OBI - ale nemám osobní zkušenost. :)

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. úno 2018 08:08 #321808

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
taky jsem je v Kaufu koupila- dvě krabice. ještě tam měli nůžky- jsem uvažovala , ale mám troje , akorát mi někde odbrnklo perko . možná se dá koupit nějaké jiné v kovomatu . musím se zeptat .
jinak velké teleskopické nůžky na větve ,výborné na růže- od včerejška/ pondělí/ v Lidlu . mám je několik roků a nedovedu si bez nich představit stříhání silnějších růží .
Poslední úprava: 20. úno 2018 08:08 od Kaja.
Následující uživatel poděkoval: Dita

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. úno 2018 15:39 #321809

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Ad levné substráty v Mountfieldu - nechá se objednat za nynější ceny na tzv. opožděný výdej. Udělala jsem to teď o víkendu, ale musí se vzít více pytlů. Sepíšou s vámi objednávku, zaplatíte a pro substráty si pak přijedete v klidu začátkem března. :)

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 20. úno 2018 16:47 #321810

• alenak
  • Platinum Boarder
skalničko, díky za radu, zítra to zkusím, to mi tam neporadili :)

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 25. úno 2018 11:40 #321842

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
fanynka napsal:
Zdravím,
včera jsem si přivezla z Proplantu 3 sorty - Camelot, Hansestadt Rostock a Augusta Louisu, snad jim najdu pěkné místo.

Fanynko, Camelot mám od Pelců, byl pro mne velkým a příjemným překvapením krásně žilkovaným květem, ale hlavně mohutným a zdravým růstem. Minulou zimu mu listy opadaly až na jaře a třetím rokem udělal 4metrové výhony. Tak s tím počítej. Já dokonce uvažuju, že koupím ještě jeden a nahradím ním 30 let starou Symphatii, už je to pařez, a mám dvě. Ještě nejsem rozhodnutá, zda James Galway, ten mám také, výhony též přes 3 metry. Ale to bych musela zlikvidovat i New Dawn. Dost trpí rzí, ale zase je to moje nejoblíbenější růže. To jsou dilemata.
Kamelot.jpg
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Jikra, rok.zaruka, Dita

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 25. úno 2018 14:35 #321844

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
připojuji se k chvále Camelotu - :up chválím taky J. Galway- můj je nádherný keř a i když ho střihnu na metr- zase naroste -New Dawn je háklivka - bud´ má skvrnitost nebo i rez . mám ji jako první růži a nechávám ji z nostalgie. taky mám ráda její květy i vůni .

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 26. úno 2018 19:58 #321859

• alenak
  • Platinum Boarder
skalničko, ad Mountfild - než jsem se dostala do prodejny, tak tzv. opožděný výdej byl zaražen, po 2 dnech to stoply, zájem prý obrovský, ta cena byla pro nás - zahraníčky neskutečná. Takže příště, jestli nějaké bude ;)
Akorát jsem koupila v kyblíčku 1 kg, dlouhodobé hnojivo.

Dnes Lidl dal do prodeje cibuloviny, hlavně mečíky, a v krabičkách trvalky za 39,90 Kč, semena jsou hodně přebraná, moc toho už není. :)
Poslední úprava: 26. úno 2018 20:14 od alenak.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2018 11:15 #321869

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Zdravím, zjistila jsem, že p. Šíp má jako dostupnou Queen of Denmark (albu). Já po ní slídím už několik let ale 1 kus posílat je nesmysl.

Chci se zeptat, jestli nemáte někdo u něj nějakou objednávku, ke které by se dala přihodit.

Taky jsem byla v Lidlu, chtěla jsem chrpu, nebyla, tak jsem vzala šater. Mám ho dát teď do květníku nebo není potřeba pospíchat?

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2018 15:51 #321870

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3699
Fanynko, jestli chceš, tak já ti jí přidám k té svojí objednávce, jo ? Z Prahy si k nám můžeš pro ní třeba i dojet, co je to 30 km. :lol:
Moderátoři: Eva L., Květa