Tak konečně včera dorazily hlístice, protože se aplikují na mokrou půdu a musí ještě zakropit, přišla jsem ze zahrady až potmě, naštěstí v noci malinko zapršelo a má pršet i dnes a zítra, kéž by, tak jsem zvědavá na výsledky. Poprve jsem s Biocontem měla problémy, schválně to sem kopíruju: čtěte od spodu:
Ano. Hlístice proti lalokonosci lijete do půdy, tak nemusíte se obávat granulí. Salajková, Biocont.
From: Marta Z
Sent: Thursday, May 07, 2015 10:56 AM
To: 'Iva Salajková'
Subject: RE: objednávka Biocont laboratory
Dobrý den, potřebuji poradit, sousedka nevydržela moje slibování a rozsypala až k plotu proti slimákům granule. Má cenu ještě biologický boj, nebo mám také použít chemii?
Jdou tyto dvě ochrany kombinovat?
Vím, že na lalokonosce se to nemá, podařilo se mi ho udržet v příslušných neškodných mezích každoročními aplikacemi hlístic.
U slimáků opravdu nevím…
Z
From: Iva Salajková
Sent: Thursday, May 07, 2015 9:40 AM
To: 'Marta Z'
Nemaslug zašlu v pondělí 11.5. Dřív to není možné. Salajková
Sent: Wednesday, May 06, 2015 1:05 PM
To:
Subject: FW: objednávka Biocont laboratory
Dobrý den,
V pátek 22. 4.2015 jsem si objednala hlístice.
V pondělí mne po mém e-mailu , viz níže, volala paní Tlolková a ujistila mne, že dodávka bude vyřízena přednostně. Když jsem se ani ve čtvrtek 30. 4. zásilky nedočkala, volala jsem paní Tlolkové, protože jsem měla obavy, aby zásilka nečekala na poště přes 1. máj do pondělí. Paní Tlolková zjistila, že expedice neproběhla a slíbila mi, že budu mít v úterý 5. května hlístice doma. Dnes je středa, u nás konečně prší a hlístice nikde. Váš Eshop mi každý den posílá střídavě zprávy, že objednávka je přijata, pak, že čeká, pak znovu, že je přijata
Hladoví slimáci vyrazili, nechci používat chemii a jsem bezradná. Napište mi, prosím, NEVOLEJTE!!, kde dělám chybu. Pokud není chyba na mé straně, očekávám od vás vysvětlení a ještě lépe kompenzaci. Doposud jsem byla s vámi vždy spokojená a doporučovala vás na diskuzních fórech i známým , už to dělat asi nebudu..
Stále doufám,
Z
Sent: Monday, April 27, 2015 3:03 PM
To: 'Ivana Tlolková'
Dobrý den, pokud jsme si dnes volaly, já jsem rozuměla dobře, ale byla jsem v autě, možná jsem byla mimo signál. Objednávala jsem 1 malé balení parazitických hlístic Nemaslug na slimáky za 512 Kč. Váš Eshop odmítá moje heslo i novou registraci na můj E-mail. Jsem Vaší dlouholetou zákaznicí, nevím , kde je chyba.
Proto jsem objednávku zadala bez přihlášení..
Můžete mi ji vyřídit?
Děkuji
Marta Z
From: Ivana Tlolková
Sent: Monday, April 27, 2015 10:40 AM
To: marti
Subject: objednávka Biocont laboratory
Dobrý den,
Omlouváme se, ale kvůli technickým problémům na našem e-shopu byla Vaše objednávka automaticky stornována.
Prosíme o opětovné vytvoření objednávky, bude vyřízena přednostně.
Omlouváme se za vzniklé komplikace,
Ivana Tlolková
BIOCONT LABORATORY, spol. s r.o.
Mayerova 784
CZ 664 42 Modřice
Tel.: +420 733 186 591
www.biocont.cz