Miška napsal:
Jen mě napadla škodolibá otázka pro Květu: jaká nevěsta asi bude ta příští,co? Abys na tuhle ještě ráda nevzpomínala

.
Edit: ty višně v rumu - protože je nemám a už vůbec naložené. Šlo by je dodatečně naložit usušené do rumu ještě teď?
jasně, stačí přes noc - ony poměrně rychle nasáknou. Nebezpečné je pak ochutnávání zda jsou již nasáklé dostatečně.
Miško, žádná se mi nezavděčí
ad Lott. - ani tak moc nevzdychám nad pozdní dodávkou - loni nepřišly o moc dříve, jako nad přístupem.
Shromažďuju poznatky jiných i své už za několik let ( jak komu co přišlo, kdy ), že jsou s ním trable, s tím počítám. Pozdní dodávky, nedokážu si představit případnou reklamaci.
On velmi špatně komunikuje ( ála věta holá ). Jen na potvrzení objednávky jsem čekala víc jak měsíc ( nemít tabuličku už jsem málem zapomněla, co jsem objednávala

).
Co mne momentálně krká - je to, že jsem mu již 3 x psala - jestli jsou již růže odeslány. Vždycky slíbí, že odešle tehdy a tehdy a furt nic. Tak mu napíšu znovu, připadám si jak otravná masařka. A bzučím marně..
Člověk je uvázaný u baráku jak u boudy a už to trvá moc dlouho..
Vím naprosto jistě, že obj. vyřizuje záhadným způsobem. Lidé, kteří objednávali daleko později než já již dávno své růže mají v zemi.
Holt někdy to s ním vyjde, jindy ne.