Jana V. napsal:
mismar napsal:
... a vůbec, jezdíte někdo na for garden, stojí to za to? aby mě manžel nezabil, když ho tam vytáhnu

Mismar zajímavé téma, přehodila jsem ho sem, alespoň bude co probírat, když se venku stejně nedá nic dělat.
Na FOR Garden jsem nikdy nebyla a zajímaly by mě postřehy těch, co tam byli.
Já ty letňany mám nějak spojené se zážitkem z FOR Archu, kdy tam bylo příšerně lidí a parkovala jsem na placeném parkovišti asi půl kilometru od brány. Při přesdtavě, že táhnu igelitky s květnáčema tak daleko mě odrazuje. Kdysi jsem ( když výběr v zahradnictvích byl omezený a e-shopy v plenkách) obrážela výstavy vč. Zahrady Čech. Vždy v doprovodu a s kočárkem. Cestou k autu doprovodná osoba nesla dítě a kočárek byl narvaný kytkama

. Už jsem dlouho nikde nebyla, kočárek nemaje, poberu jen pár igelitek. Definitivní tečkou byly trvalkvé dny v Tróji, kdy jsme pak ty igelitky táhli do kopce k parkovišti

. Taky mi na posledních výstavách přišlo, že pro mě tam toho moc nemají ( jsem moc vybíravá), ceny také nejsou tak nízké ( když připočtu vstupné, tak to vlastně vyjde dráž) a prostor se zahlcuje stánky, které nemají se zahradou nic společného, nebo jen okrajově.
Ale na FOR Garden jsem nikdy nebyla a třeba je to tam jiné a stojí za to tam jet. Pokud ano, čas bych měla

.
těmto akcím se vyhýbám. Jednak nemusím davy, druhák, nemám co koupit tak, aby se mi rentovalo vstupné.
A ani nevím, kolik na For Garden je vstupné. Asi nijak nízké, že ?
Pokud něco "naléhavě" - ehm - potřebuji, poprosím Hespu. Měla vlezné snížené.
mj. mne taktéž odrazuje i to vlíkání květníků s sebou, na parkoviště.
Trvalkové dny - jj., ty byly poslední kapkou. V kopci jsem málem vypustila duši, teda spíš plíce - a to byl pouhý začátek. Konec spíš připomínal horor. Jedinkrát v životě jsem po příjezdu domů švihla nákupy do kouta a vůbec mne nezajímaly.
Již nikdy více !
Od té doby pouze s doprovodem statných ošetřovatelek, že (

)