Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 08:58 #296296

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Ajko - máme dřevěný , už 20 let . je z měkkého dřeva, co nám zůstalo po stavbě. natírala jsem Luxolem , ale předloni to začalo zelenat , loni už hnusota . jelikož už je tak akorát zralý , tak jsem to neškrábala a natřena i s tím mechem , nebo co to je . stejně potom musíme ty ,,špricle '' vyměnit.
Poslední úprava: 02. kvě 2015 08:59 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 09:25 #296298

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Kájo, máte ho 20 let a začal teď zelenat, my ho máme 13 let a zelenat začal za 3 roky po výrobě. Je také z měkkého dřeva a je to peklo. Je to také asi tím, že je tu díky řece vysoká vlhkost. Kájo dík.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 10:05 #296300

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo , je to určitě tím vlhkem . loni byla vysoká vzdušná vlhkost i tady. bydlíme v domě 24 let - nikdy nebyla nikde plíseň - okna máme dřevěná , navíc moc nedoléhají . takže se větrá i když jsou zavřená ;) . no a najednou vidím v rohu za dveřmi něco jako stín -plíseň , ale teprva začátek . tak na chodbě za hlavními dveřmi . tak jsem vzala Savo a čistila . tak horlivě , že jsem si zničila tričko a taky jsem trochu foukla na lakované schody .. no nic co by bylo taková hrůza , ale ta mně chytla z pomyšlení na tu plíseň . takže po tolika letech - fakt bylo vlhko .
Poslední úprava: 02. kvě 2015 16:14 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 21:01 #296322

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Já jsem nadšená,když něco chytne patinu .Mně se to líbí,když něco zamechovatí a zališejníkovatí.Vydávám to za umělecký záměr a souznění s přírodou,hlavně teda nerada natírám a mám pocit,že stejně jsou to zbytečně vyhozené peníze.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ališi, Ajka

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 21:34 #296328

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Tak já bych se ti líbil, taky mám patinu, ale dost blbostí, musím fandit těm našim kopytům, ať porazíme Lotyše, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Ajka

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 21:44 #296329

• Iveta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 933
Mě by se také líbil takový plot s patinou, ale u naśí novostavby by vypadal dost divně :sick:
Jikro, určitě je hokej tvrdý sport, ale tak tvrdé označení si naši nezaslouźí ;)
Poslední úprava: 02. kvě 2015 21:44 od Iveta.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 02. kvě 2015 22:00 #296333

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Taky si myslím ;) ,včerejší zápas se mi líbil,dnes je to taky nahoru-dolů.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Iveta, Ajka

Kavárna u Krásné růže 03. kvě 2015 08:16 #296340

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Díky za názory. Nemám nic proti patině, taky se mi líbí, ale rozhodně ne na dřevěném plotě.Plíseň zkracuje životnost plotu a to uznejte , není přínosem a ani žádoucí. Ale uznávám, je to boj skoro marný. Na altán proto vybíráme z nových technologií Nano- hodně mě zaujala impregnace na ještě neošetřené nové dřevo - NANOBALA WAProtect.
Hokej dobrý, ale chvílema to kopyta jsou. Mohu hodnotit z pohledu diváka, např. když se hráč Koukal nechá vyloučit na závěr utkání a následkem toho vyinkasujou rozhodující gól. No to je přece z pohledu diváka k naštvání, to Jirkovi dobře rozumím. Z pohledu hráčů, dělají co mohou, snaží se a chtějí vyhrát. Hrají nervy a chybičky se vloudí, ale fandíme a to je důležitý. :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 03. kvě 2015 09:11 #296344

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Ajko, taky máme nazelenalý plot, ale myslím, že to nebude plíseň, ale spíš nějaká řasa. Určitě by pomohlo cokoliv, co znemožní její přichycení k podkladu.
My máme plot natřený jen takovou tou barvou, co se jako vpije do dřeva ( neznám názvosloví v oboru barev ). Tam se ta řasa chytá. Lavičku naopak máme natřenou takovou barvou, co na dřevě udělá takvou jako lakovanou vrstvu. Tam se nechytá nic. Je to hladké a lesklé. Jediný problém je, že časem ( po letech) to jenou rozpraská a bude se to muset nejdřív opálit nebo jinak oškrabat, než se to bude moct natřít znovu. To by se mi na plotě dělat nechtělo :unsure: .
Jestli se dopátráš nějakého řešení, dej pak prosím info ;) .
Díky.
Poslední úprava: 03. kvě 2015 09:12 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 23. kvě 2015 18:10 #296816

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Našeho parsonka jsme si pořídili protože děti jsme vyhnali z domu a náš německý krátkosrstý ohař nám odešel loni v létě. Ufo ( tak se jmenuje, ale už dostal spoustu jmen) hodnostně postoupil až do postele a vyžaduje desátek z každého jídla. Nasadí tajnou zbraň nejvyššího kalibru - psí voči a každá ( skoro) bitva je rázem prohraná, J.
DSCN2511.jpg

DSCN2599.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., helena, sany, evai, mišpule, Evka, Ališi, Jarka, Ajka, alenak
Moderátoři: Eva L., Květa