Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 11:41 #295666

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Marijko,je ale je to nějak prolnuté s mečíky,cibulovinami.Nevím jestli se to smíchalo teď po obnovení stránek nebo se se to už dříve sloučilo. ;) www.krasneruze.cz/index.php/forum/4-zahr...buloviny-ii?start=40
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 11:51 #295667

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Za mě souhlasím s novým tématem, mám jich letos asi 10 nových ;) .

Jinak, zatím jsou ve skleníku v květináčích, některé začínají rašit. Kde jich bude z hlízy více, chystám se z nich dělat řízky. Také mám Bishopś Children ze semínek ( aktuálně se klubou první pravé lístky). Mám radši ty s jednoduchými květy.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 12:07 #295668

• Marijka
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 222
Prosba na moderátory, zda by si nenašli čas to rozdělit? Nebo bych to i udělala, pokud mi někdo šoupne dočasné oprávnění.

Jsem právě koupila nějaké hlízy, temně vínové (Arabian Night a podobné barvou, jiné tvarem no name), pro milou paní sousedku za růže Die Welt (holt její šálek čaje), ale jsou narašené, tak hledám, jestli je mohu už píchnout do hlíny, když na jiných stránkách k pěstování jsem našla až kolem 20. dubna... co myslíte? Tak hluboké květníky nemám :(
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 12:18 #295669

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Měla jsem pocit,že tu byl chlíveček,hledala- nenašla.Marijko,Arabian Night jsem měla.Opravdu nádherná.Přestala jsem je pěstovat-krmivo pro slimejše :angry:
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 14:47 #295672

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Jiřiny mám také moc ráda a souhlas, je to vděčná květinka. Jsou dost citlivé na mrazík.Jeden rok jsem je dala do země na začátku dubna a oni mi na zmrzlíky omrzly, ale znovu vyrašily, pak ale kvetly později. Od té doby je dávám ke konci dubna. Ale u řeky je to jiné . V chráněných zahradách by to asi šlo. Popř. přikrýt při nepřízni počasí netkanou textilií.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Marijka

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 18:39 #295673

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Marijka napsal:
Prosba na moderátory, zda by si nenašli čas to rozdělit? Nebo bych to i udělala, pokud mi někdo šoupne dočasné oprávnění.

Jsem právě koupila nějaké hlízy, temně vínové (Arabian Night a podobné barvou, jiné tvarem no name), pro milou paní sousedku za růže Die Welt (holt její šálek čaje), ale jsou narašené, tak hledám, jestli je mohu už píchnout do hlíny, když na jiných stránkách k pěstování jsem našla až kolem 20. dubna... co myslíte? Tak hluboké květníky nemám :(

Marijko, v případě potřeby si klíďo( jakoukoliv ) novou diskusi založte - může kdokoliv.
Sama nové diskuse "nerada" zakládám, páč se tam pak furt červením.

Pokud jsou v nějaké jiné diskusi nějaké zásadní info -
možnost : překopčete si je do té nové diskuse ( jako to děláte se srovnávačkami ). Sice, pokud byste je navedli, mohli by moderátoři dotyčnou pasáž z cibulovin přesunout do nové diskuse, ale již párkrát se přihodilo, že i po opravení nadpisů příspěvků se nové zavile vkládaly pod starým ( neopraveným ) názvem.
Tudíž překopčení je asi nejsnazší cesta.
Poslední úprava: 05. dub 2015 18:40 od Květa.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Marijka, Ajka

Kavárna u Krásné růže 05. dub 2015 22:08 #295683

• Marijka
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 222
Květa napsal:
Marijko, v případě potřeby si klíďo( jakoukoliv ) novou diskusi založte - může kdokoliv.
Sama nové diskuse "nerada" zakládám, páč se tam pak furt červením.

Pokud jsou v nějaké jiné diskusi nějaké zásadní info -
možnost : překopčete si je do té nové diskuse ( jako to děláte se srovnávačkami ). Sice, pokud byste je navedli, mohli by moderátoři dotyčnou pasáž z cibulovin přesunout do nové diskuse, ale již párkrát se přihodilo, že i po opravení nadpisů příspěvků se nové zavile vkládaly pod starým ( neopraveným ) názvem.
Tudíž překopčení je asi nejsnazší cesta.

OK, tak já se na to překopčení vybraných v úterý přes den vrhnu (pokud nebude někdo aktivnější), na něco je neschopenka prima věc a lidi budou z domu. Stejně to procházím, tak to o moc víc času nezabere.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Ajka

Kavárna u Krásné růže 11. dub 2015 13:42 #295855

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
Marto,prosím,napiš jak bylo v Drážďanech,je to moje oblíbená výstava a letos jsem se tam nedostala.Má odtamtud plnokvětou tenkolistou pivoňku,roste moc pěkně.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 16. dub 2015 22:57 #295960

• Ališi
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 143
Zdravím všechny,opět jsem si prohlídla vaše krásné příspěvky na rozveselení,protože mám vztek na lidi co si pořídí zvířátko a pak ho vyhodí na ulici.Před týdnem,když jsem večer jela z práce tak jsem na sídlišti viděla malýho pejska-krysaříka,myslela jsem si,že ho někdo venčí,druhej den dopoledne,jsem venku s našima psinama a on se k nám přidal,bohužel to byl pes a my máme taky psa a fenku,psi se nepohodli-hlavně náš Oskar startoval-je mu 13let,na jedno oko slepej,psy moc už nemusí.Pejsek šel pořád s náma,až u baráku se oddělil.Pak jsem ho zahlídla asi v úterý z auta,tak už bylo jasný,že ho nikdo nevenčí,ale je vyhozenej.Dnes dopoledne při cestě na zahradu se opět potuloval po silnici,tak jsem ho vzala domů,nemohla jsem ho tam nechat,už byl poloviční,drápky přerostlý-takový jsem neviděla a byl moc hodnej.Jenže náš Oskar po něm okamžitě šel,tak zítra skončí v útulku.No jo :(
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Jarka, Jikra, Ajka, alenak

Kavárna u Krásné růže 17. dub 2015 07:49 #295962

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
Někdy mi připadá, že se lidi delší dobu rozhodují v sekáči při koupi trička za 40,- než při koupi pejska.
Zatím si dělám sbírku povelů.
Např.
Panička s dvěma starými neposlušnými retrívry, možná hluchými: "Co jsem říkala? A platí to pro oba!"

U hřbitova jsem potkala mladou paní se psem, který se při pohledu na mne vznesl na vodítku do vzduchu a řval jak na honu. Povel paničky: " Co to má znamenat, ty prďolo?" To už jsem se ohradila.

Zatím jediný pes, který paničce odpovídá je jeden starý bígl.
Panička: "Kolikrát jsem ti říkala, že nemáš štěkat na cizí lidi?"
Odpověď psa: haf, haf , haf, haf, haf, haf, haf..... takže to pravidelně počítám, no, přibývá to...
Poslední úprava: 17. dub 2015 07:54 od MartaZ..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Jikra, alenak
Moderátoři: Eva L., Květa