Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 24. pro 2015 00:45 #301975

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
Vám všem, na stránkách Krásných růží, bych chtěla popřát krásné a pohodové Vánoce, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti do nového roku 2016,ať se daří na zahradách a zahrádkách milovníkům všech květin a přírody, přeje Alena
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, Láďa, AlenaC, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa, Luša

Kavárna u Krásné růže 24. pro 2015 12:39 #301976

• AlenaC
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 257
Krásné vánoce a štastný rok 2016.
Tady posílám všem na stránkách "Krásných růžích" malé prasátko pro štěstí.
(i těm, kdo se dnes do štědrovečerní večeře nepostí a neuvidí svoje zlaté prasátko pro štěstí)
image001.gif
Poslední úprava: 24. pro 2015 14:20 od AlenaC.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, sany, mišpule, Láďa, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa a tento uživatel má 2 dalších poděkování

Kavárna u Krásné růže 24. pro 2015 13:12 #301977

• Láďa
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 597
Krásné a poklidné vánoční dny a zdraví, štěstí a radost nejen z Vašich krásných růží všem přeje Láďa.

vanocni-prani-041.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, sany, AlenaC, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa, alenak a tento uživatel má 1 dalších poděkování

Kavárna u Krásné růže 24. pro 2015 20:53 #301978

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Take preji krasne vanocni svatky a vsem do noveho roku hodne zdravi (at si tu zahradku pekne uzijeme), lasky (at nam ma kdo na zahradce pomoci), energie (abychom zvladli zrealizovat vsechny nove napady), penizku (at muzeme nakupovat dalsi ruzicky a kvetiny) a tak vubec, at se vam plni vase sny!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., sany, Láďa, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa, alenak, Luša

Kavárna u Krásné růže 24. pro 2015 23:06 #301979

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Klidné,pohodové svátky bez stresů,do Nového roku hlavně zdraví a příznivé počasí v další sezóně,Vám všem přeje Mišpul. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, sany, Láďa, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa, alenak a tento uživatel má 1 dalších poděkování

Kavárna u Krásné růže 29. pro 2015 11:22 #302027

• Janik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 59
i já se připojím k přání - přeji vám klidný a pohodový rok 2016, ať je plný zdraví, lásky, elánu a zahrádkářských úspěchů
Poslední úprava: 29. pro 2015 11:23 od Janik.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, mišpule, AlenaC, Jarka, Marijka, Jikra, Ajka, Genovesa, alenak

Kavárna u Krásné růže 30. pro 2015 08:51 #302040

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Také bych vám všem ráda popřála klidný, šťastný a veselý rok 2016, prožitý v pevném zdraví. Snad nám přinese kvalitní růžařskou sezonu. Jo a spolutrpitelům z hromadné objednávky přeji, ať se svých růží dočkáme :woohoo: .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, mišpule, AlenaC, Jarka, Marijka, Jikra

Kavárna u Krásné růže 30. pro 2015 11:55 #302043

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Přidávám se a přeji všem růžařům i nerůžařům hlavně mnoho štěsí, spokojenosti a pohody do příštího roku.
A nám růžařům přeji speciálně ještě správnou zahradnickou zimu se sněhem bez holomrazů a dost vláhy a sluníčka pro naše krasavice po celý rok. Extrémů jsme si v minulých letech užili dost, zas jednou by neškodilo takové pěkné průměrné jaro a léto ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, mišpule, AlenaC, Marijka, Jikra, alenak

Kavárna u Krásné růže 30. pro 2015 21:21 #302045

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Sice jsem do Nového roku přála už při Vánocích,ale nedá mi to ;)

El Niňo atmosférou cloumá,mysl má letní zahradou bloumá,
myšlenky kol růží si skotačí,krokuji záhony-zahrada už nestačí!!!
Běda mi,co počít v roce novém tom,snad vejde se mi ještě toužený strom?!
Já ale nedělám moc z toho drama,však vím,že nelítám v tom sama :laugh:,
že i vy,stejně potrefení (a milí) moji,taky těšíte se,až vyběhnete v plné zbroji!
Zima ještě vyzkouší nám nervy,zatím je stále slabá na havěť,choroby a červy.
(A dlouhá je až běda,kdyby aspoň bílá byla a ne furt špinavě hnědá :angry: )
Tož pevné zdraví a v rukách cit,správnou vláhu,slunce svit,to vše ze srdce nám přeji všem,
ať máme co probírat tu každý den!
A do Nového roku pevný krok,když dáme si moku poctivý lok :P
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Vlaďka, Kaja, sany, Kika, sarrka3, AlenaC, Jikra, Ajka, Genovesa a tento uživatel má 2 dalších poděkování

Kavárna u Krásné růže 31. pro 2015 07:10 #302046

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Teda Mišpul, klobouk dolů, ty máš básnický střevo. Máš můj obdiv, překvapilas´, nádhera.
Krom Mišpul, mě překvapil ještě syn. Po svátcích se kamsi chystal s partou a na můj nesmělý dotaz na cíl jejich cesty, se mi dostalo strohé odpovědi, "kousek za Tábor." Druhý den nás zdravili Z Německa z Hannoveru, poté z Nizozemska z Amsterdamu, včera z Belgie z Brusselu a na Silvestra nás chtějí pozdravit z Lucemburska. To jen na ukázku, jak podle mladých vypadá - kousek za Táborem- (cca 2200 km najeto autem), pokud tedy ještě nebudou pokračovat...Fascinuje mě, jak se u mladých hranice a vzdálenosti stírají. Je to asi dobře. Tak hezký Silvestr, ať ho budete slavit kdekoli a šťastné vykročení do Nového roku. :) :) :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, mišpule, Jikra, alenak
Moderátoři: Eva L., Květa