Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:24 #303568

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Smuma napsal:
Genoveso, až takový kalibr? Jo, některý lidi jsou prostě k sežrání(medvědem), kašli na ně :)
No fakt až tak. Moje mladší si vzala na krk po vzoru starší a maminky korále. Já jsem si nevšimla, že jsou na tenké niti a ne na gumičce. Povedlo se jí to tam roztrhnout, tak jsem to sbírala. Jednu korálku jsem přehlídla. Jedna maminka mi ji přinesla s významným pokáráním, že co kdyby to nějaké dítě snědlo nebo vdechlo, že to by maminky nebyly teda rády. Přitom si tam děti hrály s knoflíkama, co jim daly. Měla tam být hudební chvilka. Moje dcerky si našly bubínky a paličky. A ťukaly. A vedoucí paňmáma na nás tři dělala pšt, prý není slyšet zpěv a děti nejdou do rytmu a k dané písni se to nehodí. Moje mladší, pro kterou je program určený, má rok a půl. Kdyby nebyla zima, šla bych příště radši s děckama na zahradu. Však se dočkáme.
Už jsem to strávila, ale bylo mi z toho fakt těžko. Nicméně matky některé jsou fakt s prominutím slepice, asi jim to leze na mozek. Protože s podobným chováním už jsem se párkrát setkala.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:26 #303569

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Kaja napsal:
klid - už jsem na to přišla -každých šest hodin ti můžu jednu přidat . nejen já , ale každý - kliknutím na plus. ale asi jen jednomu z vás - zkoušela jsem ještě třeba Smumě - a už to nešlo .
Už jsem na to taky přišla. Jen teda už mi na to lidi neklikejte, zvýšit karmu si spíš zaslouží ostřílení zkušení růžaři, což já nejsem :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:31 #303570

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Přiznám se, že je mi trochu trapně, omlouvám se za ten dnešní výlev tu :blush: . Přijměte květinu jako omluvu :)
DSC04104_2016-02-19.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, papla, Jarka, Jikra

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:34 #303571

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
:P můžeme ti naklikat kolik budeš chtít :laugh:

Jistě, na livingu ( v Zahradě) to usnulo poté, co jsme se přemístily sem ;) ( nebo na week). Ty reklamy už byly k nevydržení. Jen škoda, že se nepřesunula taky Hanela a mnoho dalších :( ....
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:39 #303572

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Genoveso klííííd, srážka s blbcem potká občas každého z nás ;) . Je lepší se "vypovídat", než to přenášet dál na někoho dalšího, který k tomu přijde jako slepý k houslím. Pamatuju, jaký to bývalo, když byla zima a nebylo kam s dětmi zajít. Mateřská centra se teprve rozjížděla (v Praze), spásou pro nás tehdy býval Baumax, který míval dětský koutek se skluzavkou. Málokdy jsme tam byli sami, stejný problém mělo mnoho rodičů :whistle: .
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 17:55 #303573

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
my to chápem - někdy je fakt člověku na nic - je třeba upustit páru .a pokud pracuješ s dětmi - tak to je dneska fakt o nervy.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 18:20 #303574

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Kajo já jsem na mateřské - mám dvě malé dcerky. Jedna má čtyři, druhé je rok a půl. S dětmi i obvykle pracuju, jen to nejsou děti, ale puberťáci, učím na gymnáziu. To ale přijde zas až za čas. :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 18:41 #303575

• Kaja
  • Platinum Boarder
no jo - tak na gymnáziu předpokládám o něco slušnější žáky .mám vnuka - brzy mu bude 18 let. máme z něho
radost - je to taky sem tam výlupek , ale dobře se učí , je ve výběrové třídě na střední elektro , internet . navíc dělá hudbu - letos bude mít absolventský koncert . 11 let housle . je nadaný , ale na konzervatoř nechtěl . loni byl s dalšími vybranými 9 dnů za odměnu v Anglii a Skotsku, dělá už i pro jednu pražskou internetovou firmu .
ale jinak není žádný šprt nebo mazánek . je s ním děsná sranda, v Anglii si koupili pyžama těch modrožlutých figurek Mimoňů a když došli k autobusu , tak jedna učitelka říkala druhé - dívej se, jak jsou ti angláni nápadití .. a náš Honzík - dobrý večer p. učitelko . bylo to na Haloween - tak si myslely, že to nějací místní jsou za maškary .
taky mi na dálku / může do mého PC / hned odstranil toho šotka , co mi tu blbnul . je to šikula .
Přílohy:
Poslední úprava: 20. úno 2016 06:10 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 18:57 #303576

• Kaja
  • Platinum Boarder
a mám těch vnuků pět -- dnes tu byl ten nejmladší - 6 let a stěžoval si ,že se mu nechce po prázdninách do školy ;) . - všechny jsem hlídala od malinka- celé dny i s víkendama . naši všichni při zaměstnání studovali -2x ing a MBA a druhá dcera mgr . tak jsme všechny odchovali . dva poslední od miminek . 3 měsíce . ale byli všichni moc hodní - spali, když jsme je položili - jedli dobře a byli zdraví .pořád se mnou venku - na zahradě .a najednou jsou takoví velcí . :dry:
Poslední úprava: 19. úno 2016 19:02 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Kavárna u Krásné růže 19. úno 2016 19:11 #303577

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Kájo, musíš z nich mít vekou radost, to ti přeju, ne každý má takové štěstí.
Někdy se stane, že se něco zvrtne a pak mají rodiče s dětmi starost, ikdyž už jsou dospělé. Když je všechno v pořádku, všichni jsou zdraví a vztahy v rodině fungují, je to vlastně velké štěstí a radost :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Jarka
Moderátoři: Eva L., Květa