Smuma napsal:
Genoveso, až takový kalibr? Jo, některý lidi jsou prostě k sežrání(medvědem), kašli na ně

No fakt až tak. Moje mladší si vzala na krk po vzoru starší a maminky korále. Já jsem si nevšimla, že jsou na tenké niti a ne na gumičce. Povedlo se jí to tam roztrhnout, tak jsem to sbírala. Jednu korálku jsem přehlídla. Jedna maminka mi ji přinesla s významným pokáráním, že co kdyby to nějaké dítě snědlo nebo vdechlo, že to by maminky nebyly teda rády. Přitom si tam děti hrály s knoflíkama, co jim daly. Měla tam být hudební chvilka. Moje dcerky si našly bubínky a paličky. A ťukaly. A vedoucí paňmáma na nás tři dělala pšt, prý není slyšet zpěv a děti nejdou do rytmu a k dané písni se to nehodí. Moje mladší, pro kterou je program určený, má rok a půl. Kdyby nebyla zima, šla bych příště radši s děckama na zahradu. Však se dočkáme.
Už jsem to strávila, ale bylo mi z toho fakt těžko. Nicméně matky některé jsou fakt s prominutím slepice, asi jim to leze na mozek. Protože s podobným chováním už jsem se párkrát setkala.