Jani, moc děkuji za info k Baumaxu. Ptala jsem se několikrát i známé prodavačky, ale ani ona pořádně nevěděla, říkala, že dělají inventury a do zblbnutí počítají každý šroubek od Baumaxu, aby ho následně převedli k Merkury. S tím přejmenováním je to prý dočasné, zatím budou prodejny provozovány pod značkou Baumax, některé přešly pod OBI.
V současné době se mi nedostává moc času, pořád něco budujeme, teď jsme předělávali nové elektrické rozvody pro novou kuchyň, dávali jsme vyšší jističe a následně jsem se dozvěděla, že zase vymýšlí jak by díky vyšším jističům lidi obrali o finance, ach jo. Díky nedostatku času zhltnu pár info tady na fóru a zpětně dočítám příspěvky. Genoveso, ty jsi taková bezvadná holka, tebe přece žádná namyšlená, patrně s menším IQ - nemůže naštvat, ale rozumím ti. Také pracuji s dětmi a vím jaká je to v současné době řehole. Mám to o to těžší, že pracuji s dětmi z problémových a tzv. nepřizpůsobivých rodin...Ale dětičky i svou práci mám ráda a snažím se jí dělat zodpovědně. A co se týká karmy, také mi někdo daroval mínus a také mě to mrzelo, přemýšlela jsem proč, nikomu jsem vědomě neublížila. Vzápětí mi, (tuším, že to byl Luky), přišlo plus. Moc si toho vážím. Luky je nejenom velký odborník přes růže, ale je to i kluk s velkým srdcem, já to tak cítím. A takových lidiček je tu hodně, proto nám je tu dobře a proto sem chodíme. Zeuwičko, teď jsem teprve zjistila zprávu od tebe, teď už pádím do práce, ale hned zítra napíšu, hezký den všem.