Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 12:48 #303593

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
aha- no vida . díky Jano ..
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 12:54 #303594

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Vzhledem k tomu, že majitel je z Polska, můžeme se možná dočkat i zajímavého obohacení sortimentu ;) ( v zahradě by to mohlo být ku prospěchu, ve stavebních materiálech možná ne tak úplně :whistle: )
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 13:00 #303595

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
no to máš pravdu- skleníky jim svítí až do Česka ;) :P ale vážně-- oni jsou dobří zahradníci . :up
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 13:12 #303596

• Jana V.
  • Platinum Boarder
No právě, nejen zahradníci, ale dodnes i šlechtitelé. Třeba jejich sortiment clematisů je úchvatný ( jenže hobymarkety nabízejí neustále ty samé druhy, takže třeba se dočkáme oživení sortimentu ;) )
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 13:27 #303597

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Co se týče rostlin, co jsem na Floře koupila od Poláků, vždycky dobrá cena a rostliny prospívají. Přestala jsem se bát a mám už od nich mraky tulipánů. Zatím jsem fakt spokojená.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Kavárna u Krásné růže 20. úno 2016 19:54 #303600

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
Poláci jsou holt větší obchodníci, říká se, že nás i ve šlechtění hodně předeběhli.., kolem 20 března většinou začínají navážet, Starkl, Hornbach, věřím,že tu na vebu přibudou zprávy kde co je :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 25. úno 2016 08:24 #303752

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Jani, moc děkuji za info k Baumaxu. Ptala jsem se několikrát i známé prodavačky, ale ani ona pořádně nevěděla, říkala, že dělají inventury a do zblbnutí počítají každý šroubek od Baumaxu, aby ho následně převedli k Merkury. S tím přejmenováním je to prý dočasné, zatím budou prodejny provozovány pod značkou Baumax, některé přešly pod OBI.
V současné době se mi nedostává moc času, pořád něco budujeme, teď jsme předělávali nové elektrické rozvody pro novou kuchyň, dávali jsme vyšší jističe a následně jsem se dozvěděla, že zase vymýšlí jak by díky vyšším jističům lidi obrali o finance, ach jo. Díky nedostatku času zhltnu pár info tady na fóru a zpětně dočítám příspěvky. Genoveso, ty jsi taková bezvadná holka, tebe přece žádná namyšlená, patrně s menším IQ - nemůže naštvat, ale rozumím ti. Také pracuji s dětmi a vím jaká je to v současné době řehole. Mám to o to těžší, že pracuji s dětmi z problémových a tzv. nepřizpůsobivých rodin...Ale dětičky i svou práci mám ráda a snažím se jí dělat zodpovědně. A co se týká karmy, také mi někdo daroval mínus a také mě to mrzelo, přemýšlela jsem proč, nikomu jsem vědomě neublížila. Vzápětí mi, (tuším, že to byl Luky), přišlo plus. Moc si toho vážím. Luky je nejenom velký odborník přes růže, ale je to i kluk s velkým srdcem, já to tak cítím. A takových lidiček je tu hodně, proto nám je tu dobře a proto sem chodíme. Zeuwičko, teď jsem teprve zjistila zprávu od tebe, teď už pádím do práce, ale hned zítra napíšu, hezký den všem. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš, Genovesa

Kavárna u Krásné růže 25. úno 2016 08:33 #303754

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Můžete mi někdo účel té karmy vysvětlit ;) ? Asi jsem natvrdlá :whistle: , ale furt nevím,k čemu je to dobré.
Jsem se kdysi ptala Dresly a taky moc netušila :P .

Ajko, taky jsem to pochopila tak, že časem ( nespecifikovali) se jméno změní.
Já napodzim zachytila jen informaci, že by je měl koupit OBI, ale říkala jsem si, co budou dělat s dvěma prodejnami v jednom městě ( Most, Chmutov atd. měli jak OBI, tak Baumax) :P
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 25. úno 2016 20:47 #303773

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Ajko předem moc děkuji ;)
Genovesko, jak já ti rozumím, zrovna procházíme obdobím, kdy jsme úplný hlupáci a nic můj mladší syn neumí..čert je vem, baby zatracený..

JanoV-není to jako myšleno oblíbenost? Že když je ti někdo sympatický, tak mu dáš plus?
Jen doufám, že jsem to mínus nedala já, na ipodu ve fofru s dvouleťákem za zadnicí kolikrát frčím jak drak :cheer:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Genovesa

Kavárna u Krásné růže 25. úno 2016 22:28 #303774

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Na karmu jsem koukala jak zjara,když se objevila a protože nevím na co to je,tak na to nehrabu.Kolikrát,když fofrem na tel.pročítám,nestíhám dát ani "děkuju".Času málo,ale aspoň to tu prolétnu,abych byla v obraze ;)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa