Ajka napsal:
Díky nedostatku času zhltnu pár info tady na fóru a zpětně dočítám příspěvky. Genoveso, ty jsi taková bezvadná holka, tebe přece žádná namyšlená, patrně s menším IQ - nemůže naštvat, ale rozumím ti. Také pracuji s dětmi a vím jaká je to v současné době řehole. Mám to o to těžší, že pracuji s dětmi z problémových a tzv. nepřizpůsobivých rodin...Ale dětičky i svou práci mám ráda a snažím se jí dělat zodpovědně. A co se týká karmy, také mi někdo daroval mínus a také mě to mrzelo, přemýšlela jsem proč, nikomu jsem vědomě neublížila. Vzápětí mi, (tuším, že to byl Luky), přišlo plus. Moc si toho vážím. Luky je nejenom velký odborník přes růže, ale je to i kluk s velkým srdcem, já to tak cítím. A takových lidiček je tu hodně, proto nám je tu dobře a proto sem chodíme.

Díky moc, omlouvám se za pozdní reakci, nějak jsem sem teď nenakoukla.
Samo mě naštvat může, ale jen na chvilku

. Té praci s dětmi klobouk dolů, švagr taky pracuje s těmito dětmi a to, co od něj slyším, to je hodně smutné kolikrát. Je to opravdu řehole. Ale taky ho to baví.
Jsem ráda, že nejsem jediná, koho to mínus u karmy vedlo k zamyšlení, aspoň si nepřipadám jak blázen. Nicméně když to tak čtu, tak se tu stejně nepoužívá, což je dobře podle mého. Tak jsme se stresovaly zbytečně

.
Máš pravdu, jsou tu opravdu velcí a zkušení růžaři, kteří nezpychli a pomáhají nám do nekonečna radou, potěší krásnou fotkou.