Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 25. úno 2016 22:44 #303775

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
Taky mi karma nic neříká, dávám poděkování za foto a informaci ;)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 26. úno 2016 08:09 #303778

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
karmy jsem si všimla až po nynějším upozornění . je k ničemu . ;)
dnes přijde vnuk a stáhne mi loňské fotky na flešku . pak už jen letošní fotky ..mám toho strašně moc a PC leze jako s hnojem . takže ještě dnes asi nějakou fotku dám a pak jenom další sezona .
Poslední úprava: 26. úno 2016 08:19 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 26. úno 2016 09:16 #303784

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Kaja napsal:
PC leze jako s hnojem

Kájo, to mě rozesmálo :P , díky ;) , hned je den veselejší :up
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 27. úno 2016 19:30 #303804

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Dnes otevírali Baumax v Táboře. Zatím celkem zklamání. Sortiment i ceny identické s předchozí nabídkou, taktéž interiér prodejny bez výrazné změny. Růže silně zavoskované v hranatých obalech. Co na to víc říct? :(
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule

Kavárna u Krásné růže 27. úno 2016 19:46 #303805

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Ajko, díky za report ;) .
Bylo jasné, že budou muset doprodávat už naskladněné. Snad se časem dočkáme i nějakého příjemného překvapení.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Kavárna u Krásné růže 28. úno 2016 01:40 #303815

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Ajko, diky, chtela jsem se tam zitra podivat, tak to necham byt.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 28. úno 2016 08:33 #303818

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Ajka napsal:
Díky nedostatku času zhltnu pár info tady na fóru a zpětně dočítám příspěvky. Genoveso, ty jsi taková bezvadná holka, tebe přece žádná namyšlená, patrně s menším IQ - nemůže naštvat, ale rozumím ti. Také pracuji s dětmi a vím jaká je to v současné době řehole. Mám to o to těžší, že pracuji s dětmi z problémových a tzv. nepřizpůsobivých rodin...Ale dětičky i svou práci mám ráda a snažím se jí dělat zodpovědně. A co se týká karmy, také mi někdo daroval mínus a také mě to mrzelo, přemýšlela jsem proč, nikomu jsem vědomě neublížila. Vzápětí mi, (tuším, že to byl Luky), přišlo plus. Moc si toho vážím. Luky je nejenom velký odborník přes růže, ale je to i kluk s velkým srdcem, já to tak cítím. A takových lidiček je tu hodně, proto nám je tu dobře a proto sem chodíme. :)
Díky moc, omlouvám se za pozdní reakci, nějak jsem sem teď nenakoukla.
Samo mě naštvat může, ale jen na chvilku :D. Té praci s dětmi klobouk dolů, švagr taky pracuje s těmito dětmi a to, co od něj slyším, to je hodně smutné kolikrát. Je to opravdu řehole. Ale taky ho to baví.
Jsem ráda, že nejsem jediná, koho to mínus u karmy vedlo k zamyšlení, aspoň si nepřipadám jak blázen. Nicméně když to tak čtu, tak se tu stejně nepoužívá, což je dobře podle mého. Tak jsme se stresovaly zbytečně :).
Máš pravdu, jsou tu opravdu velcí a zkušení růžaři, kteří nezpychli a pomáhají nám do nekonečna radou, potěší krásnou fotkou. :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Ajka

Kavárna u Krásné růže 28. úno 2016 08:41 #303820

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
zeuwicka napsal:
Ajko předem moc děkuji ;)
Genovesko, jak já ti rozumím, zrovna procházíme obdobím, kdy jsme úplný hlupáci a nic můj mladší syn neumí..čert je vem, baby zatracený..
:cheer:
Máme podobně staré děti :). Já mám dcerky 4,5 roku a 20 měsíců. No, mě přijde, že se dneska na to rozvíjení děti a vývoj moc hledí a nemyslím si, že je to vždycky ku prospěchu. Někdy se tomu musím smát už. V tom mc, kam chodíme, se matky pokouší dát malým dětem nůžky ať stříhají a diví se, že jim to nejde. A ještě víc se diví, že dětem pod dva toky se nechce nic vyrábět. Já to bojkotuju, s mladší se o to ani nepokoušíme. Má čas. Tvůj syn taky. Kluci bývají línější, nic si z toho kvokajícího domácího ptactva nedělej.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 28. úno 2016 09:40 #303826

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Holky moje zlatý, fakt se ničím netrapte a dejte svým dětem tolik lásky, kolik unesou :) já mám tři děti narozené po 10 letech a mohla bych vyprávět, jak se za ty roky měnil přístup k dětem, jejich výchově, výživě atd. Např. ten nejstarší (34) byl v kojeneckém věku živen mixovaným hovězím a játrama!!!! Dnes a denně a jakej z něj vyrostl chlap! Kroužky nebyly, hraček málo, o počítači nemluvě. Dnešní děti jsou přepečované (viz nejmladší syn 15). Ve školce se jim zdál divnej, protože neuměl smrkat a odmítal odříkavat povinná říkadla. V páté třídě přišli, že žije v jiném světě, nezapadá do kolektivu. chodili jsme po vyšetřeních, neurologie, psychologie, nakonec nám naordinovali autismus - prý aspergerův syndrom, či jak se ta čertovina jmenuje. A už mu chtěli cpát léky, speciální program, psychoterapii, muzikoterapii, vodoterapii......kluk nešťastnej, tak jsme řekli dost. Jestli je jinej, nechodí do kroužků, straní se kolektivu, rád je sám se svou kočkou (rozuměj divnej), tak ho nechte bejt divným. Dnes je v devídce, v pololetí měl tři dvojky, je pořád "divnej", ale šťastnej, a já s ním... :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, AlenaC, Jikra, Ajka, Genovesa, alenak, Adam88, Smuma

Kavárna u Krásné růže 28. úno 2016 10:13 #303829

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Jarko přesně, každý dítě je jiný, ať se nám to líbí nebo ne. Je třeba brát to jak to je a nesnažit se to lámat přes koleno.
Ne všechny odchylky jsou "chybové". Většina geniálních lidí do dětského kolektivu moc nezapadala :P .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Ajka, Genovesa
Moderátoři: Eva L., Květa