Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 02. bře 2016 12:45 #303912

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Já jsem trochu mimo, měl jsem problém si pamatovat, do které třídy naši kluci chodí, rok ještě dejme tomu, ale jestli A, B nebo C jsem nevěděl, ono se to každý rok měnilo, takže tyhle ty měšťácký móresy jsem neznal. Paní učí na prvním stupni, tak šlo všechno přes ni.
Ale je fakt, že dnes je nová doba, někteří lidé se snaží vyšvihnout do HOGO FOGO HOCH KLASSE a svým jednáním se izolují od normálních lidí a škodí svým dětem. Je to kruh, ze kterého se nedostanou.
Je dobře, že se tu můžem svěřit se svými radostmi i starostmi bez obav z negativních reakcí, což je dnes vzácné, J.
U nás si na kasty nehrajem.
DSCN3850.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, sany, mišpule, Lukáš, Jarka, Ajka, Genovesa, alenak, JUDY, Smuma

Kavárna u Krásné růže 02. bře 2016 13:36 #303914

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Teda Jikro, nádherní pesani. Musím jen souhlasit - ještě že naši rodiče byli normální a nedusili nás samou péčí, že ? A před Tvou paní se hluboce skláním, dnes učit - to je jen pro odvážné :). Ale naše paní učitelka je taky bezva.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Kavárna u Krásné růže 02. bře 2016 18:16 #303921

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
JUDY, jsem na tom stejně, na rodičáku jsem byla asi 3x ( nevím, kdo vymyslel rodičáky od 15:30, když většina rodičů dělá minimálne do 16 :angry: ). Na prvním stupni jsem se vídala s učitelkou sem tam u školy, tak jsem se vždycky ujistila, jestli není nějaký problém, tak proč bych tam chodila, když známky mají v žákajdě.
Teď je starší kluk na víceletém gymplu, mají komplet klasifikaci na webu, tak zas nevidím důvod, proč tam chodit. Když je nějaká akce, tak je to stejně donutěj napsat do žákajdy a musím jim to podepsat, že jsem to četla :S .
Ale minulý týden jsem musela volat do školy, abych omluvila nemocného kluka ( mají to ve školním řádu, tak jsem musela) a v momentě, kdy mi to zvedla sekretářka mi došlo, že si vlastně nejsem jistá, do které třídy chodí ( páč oni třídy osmiletého gymplu nečíslují,ale mají primu, dekundu... atd) a nestihla jsem si to tak rychle v duchu přepočítat ( vím, že chodí adekvátně devítce) a tak mektám, že chci omluvit syna a samozřejmě, že se zeptala, co jaké třídy chodí. Jsem jí řekla, že si nejsem jistá, jestli do kvarty nebo kvinty .. No, ale evidentně nejsem jediná, páč na to bleskurychle reagovala otázkou, koho má za třídního? To mě dostala, páč mají od září novou třídní, naštěstí o ní synek doma často mluví ( nepadli si do oka už od primy), tak jsem si rychle vzpomněla ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, JUDY

Kavárna u Krásné růže 02. bře 2016 22:34 #303934

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3936
Jirko, pejsci se ti vydařili, radost a štěstí z nich přímo září. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Jikra

Kavárna u Krásné růže 03. bře 2016 18:56 #303949

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Jo, děti a pejsci, to je radost.

IMG_20160303_185345.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., sany, mišpule, Lukáš, Jikra, Ajka, alenak, JUDY

Kavárna u Krásné růže 03. bře 2016 20:19 #303955

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
PTDC0061_2016-03-03.jpg

to je pravda se smradíkama je vždycky legrace :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., Kaja, sany, Jarka, Jikra, Ajka, alenak, JUDY

Kavárna u Krásné růže 04. bře 2016 07:32 #303960

• Ajka
  • Platinum Boarder
Ano, to je pravda. Přeji jim tu bezstarostnost a radost ze života. Škoda, že krása dětství je tak pomíjivá. Ale je také pravda, že ten kdo pracuje s dětmi, nebo vychovává své děti a proniká do života vnoučat, vrací se stále do dětství. Také je fajn, že díky technice se dá dětství zachytit - ať už pro vzpomínky, nebo pro potomky.
Často se mě maminky ptají, zda dětem prometat cestičky, nebo je vhodit do života a plav. Zastávám názor, že pravda je někde uprostřed, neprometat cestu, ale být dětem nablízku radou a pomocí, je-li to třeba. Každá zkušenost, i ta negativní, dítě posílí. Dcera studuje třetím rokem práva. V rámci praxe si sehnala brigádu v jedné advokátní kanceláři v Praze, práce jí zajímala. Rozčarování přišlo po třech měsících, když do kanceláře napochodovalo policejní komando, zabavilo jim všechny počítače a materiály. Večer se z médií dozvěděli, že majitel advokátní kanceláře advokát Ivo Hala a společník Petr Sisák byli obviněni v insolvenční kauze. Bylo to pro Katrin určité zklamání, ale jak říkala moje babička, co tě nezabije to tě posílí.
Mám ráda citát prozaika Jiřího Muchy, (syna Alfonse Muchy)."Dětství je sen, který byl kdysi skutečností".
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, sany, Láďa, Jarka, Jikra, alenak, JUDY, Smuma

Kavárna u Krásné růže 04. bře 2016 11:07 #303967

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Ajko, moc hezký, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, Ajka

Kavárna u Krásné růže 04. bře 2016 15:37 #303973

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Tak když už tady tak hezky žvatláme :P , tak já se musím pochlubit. V létě se nám narodí první vnoučátko :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, Ajka, Genovesa, Smuma

Kavárna u Krásné růže 04. bře 2016 16:20 #303976

• Ajka
  • Platinum Boarder
Jarko, tak to moc blahopřeji. :) :) :) :) :) :) :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka
Moderátoři: Eva L., Květa