JUDY, jsem na tom stejně, na rodičáku jsem byla asi 3x ( nevím, kdo vymyslel rodičáky od 15:30, když většina rodičů dělá minimálne do 16

). Na prvním stupni jsem se vídala s učitelkou sem tam u školy, tak jsem se vždycky ujistila, jestli není nějaký problém, tak proč bych tam chodila, když známky mají v žákajdě.
Teď je starší kluk na víceletém gymplu, mají komplet klasifikaci na webu, tak zas nevidím důvod, proč tam chodit. Když je nějaká akce, tak je to stejně donutěj napsat do žákajdy a musím jim to podepsat, že jsem to četla

.
Ale minulý týden jsem musela volat do školy, abych omluvila nemocného kluka ( mají to ve školním řádu, tak jsem musela) a v momentě, kdy mi to zvedla sekretářka mi došlo, že si vlastně nejsem jistá, do které třídy chodí ( páč oni třídy osmiletého gymplu nečíslují,ale mají primu, dekundu... atd) a nestihla jsem si to tak rychle v duchu přepočítat ( vím, že chodí adekvátně devítce) a tak mektám, že chci omluvit syna a samozřejmě, že se zeptala, co jaké třídy chodí. Jsem jí řekla, že si nejsem jistá, jestli do kvarty nebo kvinty .. No, ale evidentně nejsem jediná, páč na to bleskurychle reagovala otázkou, koho má za třídního? To mě dostala, páč mají od září novou třídní, naštěstí o ní synek doma často mluví ( nepadli si do oka už od primy), tak jsem si rychle vzpomněla

.