Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 10. bře 2016 19:14 #304235

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
No opravdu Genovesso, nikdy neříkej nikdy, já měla kluka v 39. A jak jsme dnes rádi, že ho (na starý kolena :lol: ) máme.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 10. bře 2016 19:59 #304237

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Presne tak. Uvidis, treba budes sama sebou jeste prekvapena :P
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 10. bře 2016 20:19 #304241

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
No, já jsem vždycky chtěla tři děti. Je fakt, že můj muž by ještě jedno chtěl. Téma je zatím tedy u nás otevřené. Momentálně mám sice při představě třetího mžitky a jdou na mě mdloby, ale děti jsou ještě malé. Za pár let se mi bude po miminu stýskat, to vím už teď. Nicméně je vělmi pravděpodobné, že by to byla zas holka. Tak aspoň nebudu taková ta typická tchyně :laugh: . Jako nedávno kamarádka říkala, že už ji tchynina zahrada štve, že sice neví, jak se to dělá, ale hodlá tam nasázet jiné kytky. No, to jsem si říkala, že to mě potkat, asi mě klepne :ohmy: :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., JUDY

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 08:52 #304401

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Ahoj, dneska mám velkou radost, konečně mi dovezou zásilku z Lottumu. Je na cestě už osmý den, jednou se vrátila z Německa do Holandska. Najít ji, vyurgovat to, to byla detektivka, přepravní firma se k tomu neměla. Pomohli mi z Lottumu a můj muž je nákupčí, tak i jeho zkušenosti. Jako neumět aspoň základy angličtiny, tak teda nevím.
S tou karmou je sranda, někomu tu asi leží v žaludku :) . Napřed, po tom mém výlevu, mi vylezla snad na 18, což mi teda příjemné nebylo. Každý den si všímám, že si někdo dá tu práci, aby to uvedl na pravou míru (děkuji :) ). Škoda že to nejde, pomohla bych mu s tím sama :lol: Aspoň klikám ostatním plusy, ať tak netrčím :)
Poslední úprava: 16. bře 2016 08:53 od Genovesa.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 10:22 #304408

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Genovesa napsal:
Ahoj, dneska mám velkou radost, konečně mi dovezou zásilku z Lottumu.

Držím palce, aby boli ružičky v dobrej kondícii a aby Ti všetky robili radosť, keď už zažili takéto patálie s cestovaním.
Anka
Poslední úprava: 16. bře 2016 10:23 od sany.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 10:38 #304409

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Geno tak tomu říkám mazec :laugh: fakt nějakej trapák :laugh: tak ti to začnu klikat zpět :laugh: teda to jsou věci, taky čekám růžindy každým dnem, tak snad nezůstanou někde trčet přez víkend ...
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 11:23 #304413

• Genovesa
  • Platinum Boarder
zeuwicka napsal:
Geno tak tomu říkám mazec :laugh: fakt nějakej trapák :laugh: tak ti to začnu klikat zpět :laugh: teda to jsou věci, taky čekám růžindy každým dnem, tak snad nezůstanou někde trčet přez víkend ...
Šmarjá neklikej, dyť je to jedno, je to sranda o ničem. A je fakt, že já jsem začátečnice, o tom žádná. Jen jsem chtěla říct, že někdo to tu bere fakt vážně.
Poslední úprava: 16. bře 2016 11:24 od Genovesa.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 14:06 #304423

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3937
Geno, po tom, co se tady téměř všichni shodli, že neví k čemu pořádně ta karma je, tak je to asi jedno a nelámej si s tím hlavu. Jsem ráda, že ti růžičky k tvé spokojenosti konečně doputovaly a jako pohádková sudička jim dávám do vínku - aby nikdy nestrádaly, aby se jim všechny choroby a škůdci na hony vyhýbaly a aby rostly do krásy pro tvoje potěšení. A to je to :laugh: oč tu běží.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., alenak

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 14:12 #304424

• Genovesa
  • Platinum Boarder
To rozhodně. Jak se ti ty sazenice zdají? Já to moc posoudit nemůžu, to je to, co mě dnes zajímá, když ucho už dítě nebolí.
Jo a sudičko děkuji, až mě štve, že taková sudba není pro moje dcery :laugh: . No, budu si vsugerovávat, že je pro děti, však přání je otcem myšlenky.
Poslední úprava: 16. bře 2016 14:23 od Genovesa.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Kavárna u Krásné růže 16. bře 2016 14:20 #304425

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Taky vám Krásné růže stávkují? Jiné weby běží v pohodě, ale tady je to dneska na ještě delší lokte než na dlouhé...
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka
Moderátoři: Eva L., Květa