Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 01. dub 2015 20:16 #295504

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Nebojte holky, nevyjde jim předpověď skoro nikdy, proč by měla tentokrát. Ješte asi před 14 dny hlásili krásné velikonoce...
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 01. dub 2015 22:23 #295510

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Cha!Máme Vánoce :blink:
Před chvílí skončila čtvrthodinová bílá tma a následná normální chumelenice.Zahrada v bílém,na ulici asfalt mokrý,ale na trávnících vrstva.Jsem zvědavá,jak to ráno bude vypadat.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 06:48 #295515

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Jarko,založení této rubriky je v rámci aprílových žertíků? :laugh: POČASÍ máme tady www.krasneruze.cz/index.php/forum/7-voln...905-pocasi?start=730
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 08:47 #295516

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
A já bych to nechal, Evko. Původní diskuse stejně měla přes 450 stránek, no ni?

PS: ty a Apríl... loni jsem tu psal, že vychází nová kniha Svět růží, a takys mi nevěřila.
Co to? Napálil tě někdo někdy tak, že si od té doby dáváš setsakra pozor? :lol:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 09:04 #295520

• Marijka
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 222
Evka napsal:
Jarko,založení této rubriky je v rámci aprílových žertíků? :laugh: POČASÍ máme tady www.krasneruze.cz/index.php/forum/7-voln...905-pocasi?start=730
Bych si dovolila trvdit, že při současném aprílovém žertování, co nám počasí předvádí, budeme mít 100+ stránek raz dva, nové vlákno rozhodně potřebujeme :laugh:
Tady sice včera nasněžilo, ale už je zase holo, bahnovatě, vichrovato... mladý, loni sázený 2,5m jedlovec (tsuga) se snaží udržet si kořeny v hlíně, ale je chudák dost hustý, tak se má vichr do čeho opřít - tak uvidíme, jeden úvaz "na té správné straně" má.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 09:09 #295522

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
U nás taky mazec, před včerem 4°C, sníh, vítr, déšť,dokonce večer bez elektriky, včera vyloženě apríl, fotodokumentaci přidávám. Šli jsme s mužem s dětmi kolem dědiny, chladno, ale slunce krásně svítilo, vítr foukal, ale dalo se. Zastavili jsme se u našich, už se zatahovalo. Jdem od našich, zima, zataženo, vítr duje strašně. Jsme v půli pětiminutové cesty, liják. O deset v teřin později i kroupy. Doma jsme za 2 minuty, mokří, naklepaní od krup, totálně vyfoukaní a děti ubrečené. Dnes zase bílo. Jen už konečně tolik nefouká.
Chudery moje Austinky čučí v zemi, ani se nehnou. G. Thomas prý nemá rád průvan. No může být rád, že ho vítr nevyrval a neodnes. :S
DSC02140.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Evka, Ajka

Počasí II 02. dub 2015 09:17 #295525

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Honzo,vůbec ne,ale tehdy mi ten tvůj příspěvek trochu jako žert připadal kvůli tomu co jsi tam někde napsal.Ovšem co to bylo za větu si už se svou sklerózou nevzpomínám. :laugh:

A teď ta nová rubrika "Počasí" mě překvapila jednak,že byla v oddílu "Růže" a pak vlastně jako druhá celkově. ;)
Kdyby byla označená "Počasí II" a byla v oddílu volná diskuse,tak by to bylo v pořádku. :laugh:
Vůbec mě nenapadlo,že už je tak moc zaplněná. ;)

Jarko,nic ve zlém. :kiss:
Poslední úprava: 02. dub 2015 09:20 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 09:24 #295527

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
A já už byla rozespalá,automaticky klikla na "odpovědět",jen mi v tom polospánku bylo divné,že tam nejsou předchozí stránky :laugh:
Tak máme novou diskuzi,2015 má být jakýsi přelomový,třeba se příroda umoudří a bude počasí jak mám být :P
Bílo jen na střechách aut,protivně mrholí a poprchává,+2.Lezavo,do kostí zalézající vlhko.Aspoň ten vichr už není tak silný a fouká nějak "normálně".
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 11:10 #295530

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Tak u nás skoro 8cm sněhu ale konečně odtává..Včera jsem to prubla a sázela 12 růží od Pelců a světe div se, vánice, kroupy, vichr..jen jsem skončila, vysvitlo sluníčko a svítilo až do večera..No krásný apríl :blink: Dnes je to samá vánice..
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 02. dub 2015 13:42 #295532

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
Evka napsal:
A teď ta nová rubrika "Počasí" mě překvapila jednak,že byla v oddílu "Růže" a pak vlastně jako druhá celkově. ;)
Kdyby byla označená "Počasí II" a byla v oddílu volná diskuse,tak by to bylo v pořádku. :laugh:
Vůbec mě nenapadlo,že už je tak moc zaplněná. ;)

Jarko,nic ve zlém. :kiss:

Já souhlasím s Evkou.
Né že by mi vadilo jakékoliv nové téma (i když jich tu je opravdu hodně a každý si vybere a bojím se, abychom se v nich jednou neztratili. Přeci jen nejvyužívanější jich je jen pár).
Ale doteď platilo, že k uzavření tématu jsme se dotázali všech, zda-li ho neuzavřeme (většinou z důvodu počtu stránek) pak se téma uzavřelo a založilo se nové, kde se hned jako první uvedlo, že téma navozuje na viz.okdaz a jelo se dál.
Je to i v pravidlech tohoto fóra.
Stále přece platí, že jaké si to tu uděláme, takové to tu budeme mít (ty Chinaski to vychytali :) )

Ani já se nechci navážet do Jarky. Vítáme přece každého nováčka, jeho postřeh i názor a tím je obohacena pro všechny tato diskuze.

Každý přece chceme Krásné růže :)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa