Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 07. kvě 2016 07:45 #306743

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3938
U nás včera také nádherně a dnes od rána slunečno, mám pracovní víkend. :dry: Ale vám všem přeji, užijte si krásné počasí na vašich zahradách a trochu závidím. ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Počasí II 07. kvě 2016 09:22 #306748

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Podľa Nórov by malo vo štvrtok v Blave spadnùť 33 mm, no to si neviem predstaviť!!!som zvedavá čo to bude a váham, či mám vysadiť paradajky, aby mi ich neodplavilo !? Ináč je tu dnes krásne a začiatkom týżdña aj pekne sprchlo
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 07. kvě 2016 14:25 #306760

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Lušo, nevím, kdy zmrzlíci chodívají u vás, ale já rajčara ještě sázet nebudu. Podle mě není kam spěchat, ve skleníku je jim dobře ;) .
Předpovědi se sice stále tváří optimisticky, že mrazíky nebudou, ale on si to může model za pár dní přepočítat a co já pak s vysázenýma rajskýma :angry:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 07. kvě 2016 17:07 #306770

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
dnes překrásně a na zítřek hlásí déšť . tak jsem zvědavá - u nás je pouť a to vždycky lidi v neděli utíkají úprkem před deštěm . letos je ale pouť dost brzy. je to šest týdnů po velikonocích , takže pohyblivé datum .jindy je bouřka- ta ještě letos nebyla .
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 07. kvě 2016 19:41 #306773

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Jani, u nás su zmrzlî koncom buduceho tyżdna, ale všetky predpovede dávajú min 10 °c, takže všetci už davaju paradajky von. Papriky a baklažany mám vofoliovníku, ale tie rajčiny som mala uż strašne veľkè,tak uvidime...na budúci rok budem sadiť paradajky asi až v apríli - duben
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Ajka

Počasí II 08. kvě 2016 07:47 #306793

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Pokud jde o předpověď, ještě včera matematický model pro naši oblast ukazoval i na příští víkend teploty nad 20 st. a v noci nad 8 st., a dneska ráno koukám :blink: a příští neděli a pondělí, už jen 12 st přes den a +3 v noci ( tj. při zemi klidně může být kolem nuly). Takže nejspíš zmrzlíci ;) .
Docela si přeju, aby to vyšlo, páč současně předpovídají ve čt., pá, ne a po déšť , to potřebuju jako sůůůl ;) .

Zrovna včera jsem o tom diskutovala se sousedem přes plot, matematickému modelu je to fuk, jednou předpoví teplo, za pár dní pak zimu, žádná zodpovědnost :P .
Naši předci prostě věděli, že se má čekat do půli května ;) . Se po tom studeném jaru udělalo na pár dní teplo a lidi šílej a sázeli by jak diví :P .

Já si počkám B) , mám ráda, když jsou rajčata dlouhá, sázím hodně hluboko. Dělám hluboký příkop, do něj sázím našikmo do trojsponu. Zasypávám tak, že nechávám mělký příkop a do něj pak položím hadici a dělám jezírko ;) . Mám rajčata na statku po dědovi, jezdím zalévat max 1-2x za týden, takhle si tam vesele vystačej celej tejden bez zálivky ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Luša

Počasí II 08. kvě 2016 08:34 #306796

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
alenak napsal:
Lukáši, to na DOD asi na mě půjdou mrákoty :laugh: , to bude všechno obří :laugh:

Cocococoocože???
Poslední úprava: 08. kvě 2016 08:35 od MartaZ..
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 09. kvě 2016 06:22 #306853

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
mlha jak u Rákosníčka . ;) ale jinak teplo +9 st v šest ráno
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 09. kvě 2016 11:35 #306856

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
101_1363.jpg

u nás sem tam mráček obloha jinak vymydlená a je tedy horko , pleju záhony - fuj
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 09. kvě 2016 11:44 #306858

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Nedráždit těžce pracující!!! :P :sick:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa